Kulunut viikko oli täynnä pukeutumiskriisiä toisen perään, vaikka yleensä en mieti kahta hetkeä mitä päälleni laitan. Vaikka mielestäni minulla on todella hyvin varustettu vaatekaappi omiin tarpeisiini, näiltä argh mikään ei näytä kivalta -päiviltä ei vaan voi välttyä. Se on maailman turhauttavin tunne kun yksikään vaate ei asetu oikein, hiukset ovat yksi iso sähköinen pörrökasa ja ilman muuta tökkää vielä vedenkestävällä ripsarilla itseään poskeen. Joka aamu. Näitä päiviä oli useampi putkeen tällä viikolla. Aloin jo harkita töihin lähtöä OnePiecen collegehaalarissa, pipo päähän vaan ja menoksi. Siitä syystä on ollut blogissakin vähän hiljaista, olen mörköillyt vaan keskenäni yrittänyt olla jakamatta argh-tunnelmaa eteenpäin :D

Tämä oli ensimmäinen asu joka edes vähän palautti sitä normaalia fiilistä, että viihdyin vaatteissani katastrofipäivien jälkeen. Johtuukohan tämä mörköilyfiilis siitä että päivisinkään ei näe enää valoa päivän aikana lainkaan, vaan on tasaisen hämärää koko ajan. Ehkä on aika kaivaa kirkasvalolamppu esiin.

Ps. Käytiin eilen kokeilemassa ilmajoogaa Sakun kanssa, se oli ihan mielettömän hauskaa! En edes muista koska romuselkäni olisi ollut näin hyvin auki, että olo tuntuu lähes normaalilta. Kirjoittelen aiheesta ajan kanssa vähän enemmän ensi viikolla :)

Kommentit (7)

JPK
1/7 | 

Oijoi kiitos vinkistä, käyn tutkimassa hylly heti tänään! Kolusin tosiaan vuosi sitten JOKA PAIKAN ja olen ollut sitten ilman sukkiksia kertakaikkiaan :D

3/7 | 

Hei joo, mullakin oli ihanan vetreä olo eikä ärsyttäviä rintarankajumeista johtuvia rintapistoksiakaan ollut. Oli superkivaa!

JPK
5/7 | 

Hei!
Onko nuo sukkikset punaiset vai ruskeat? Vaikka ei sen väliä, olen etsiskellyt juuri tuon kaltaisia, eli ohuita, läpikuultavan tummia mutta ei kuitenkaan mustia, jotka on usein vähän kylmänsävyisiä. Mulla on yhdet tummanruskeat, mutta niissä on ukkovarpaassa jo niin iso reikä että koko jalka tulee läpi :D Mistä siis olet ostanut nuo? Myös toisetlukijat pliis vinkatkaa, olen epätoivoissani kolunnut sukkishyllyjä ja löydän vaan mustia ja kamelinvärisiä sukkapksyjä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011