Voi hyvä elämä, selasin juuri Lanvinin H&M -malliston Voguen sivuilta läpi ja olen sanaton. En ole varmasti ikinä nähnyt noin kaunista ja minun tyylistäni yhteistyömallistoa. Ikinä. Ei edes Viktor&Rolfin aikana. Ja se on paljon. Olen nyt ihan yhtä röyhelöä, joten lopetan tähän.


lanvin HM

lanvin HM

Kommentit (30)

Heli
1/30 | 

Heh en ihmettele jos mallisto iski suhun, sehän on todellakin just sun tyylinen ja etenkin mekot sen mallisia, että ne tulee näyttämän sun päällä upeilta.

Mun makuun oli itseasiassa ainoastaan upea keltainen mekko numerolla 20 <3 Toivottavasti on vyötäröltä istuva muutenkin kuin tuon vyön ansiosta!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
2/30 | 

olin melkein shokissa miten täydellisesti se vastaa makuani :D mutta tässäpä on nyt se "hyvä" puoli, että koska kaikki on niin upeaa, en pysty koskaan tekemään päätöstä mitä haluaisin ja kun kaikkea ei voi saada niin... en nimittäin pysty oikeasti valitsemaan yhtä suosikkia, en edes viittä suosikkia!!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

3/30 | 

Ou Mai Gaad! Ihan pikasesti selasin läpi, ja meinasi taju lähteä. Miten noista mekoista ja muista voi edes valita? Tilanne vaatii suklaata ja teetä ja uskomatonta mielenhallintaa.

Heli
5/30 | 

Ei ei ei, älä nyt hyvä ihminen jätä tilaisuutta käyttämättä kun kokoelma on kuin sulle tehty! :D Ei tällainen tilaisuus välttämättä tule toistumaan, joten sinuna valitsisin kokoelmasta ne, jotka näyttää uniikeimmilta (muista, tilaisuus joka ei välttämättä toistu) ja istuu parhaiten. Olettaen tietty, että ko. kokoelman kohdalla on mahdollista yleensäkin harkita ostoksia eikä joku muu ole repimässä vaatteita pukukopista jo mukaansa ;)

millis
6/30 | 

Ovat ihania, mutta mietityttää, että milta tuo pääntie esim nro 4 tai 6 mekossa näyttää sitten kun päällensä tunkee? Siis näytti H6M:n sivuille olleen mainosvideon malleilla nuo roikkuvan päällä eikä mekko ollut rintojen kohdalla kunnolla, tisut näytti enempi valahtaneilta. Minä tahon ton pinkin mekon ja zeepra-kuvioiden takia. Yhy.

x-ray
7/30 | 

Piti itekin tsekata tuo mallisto ja täällä päästeltiin sellasia ihastuneita kimeitä 'Voi luoja' -huokaisuja. :D Ymmärrän ihan täysin tuskasi valinnanvaikeudesta, nuo on kaikki aivan täydellisiä. Tätä yhteistyötä odotinkin kaikista eniten ja ei kyllä pettänyt odotuksia millään tavalla. Harmi vaan, että varmaan kohtalaisen moni ajattelee näin ja niistä vaatteista saa sitten taas taistella kuin henkensä edestä..

khikhii
8/30 | 

Tiedätkö mihin H&M-liikkeisiin tää mallisto tulee myyntiin Suomessa? MUN ON NIIN PAKKO SAADA yks mekko:----O<3

9/30 | 

Viisi suosikkia keventää jo vähän kukkaroa. :) En ole montaa yhteistyötä ja niiden hintoja seurannut, mutta onko tämä kalliimpi kuin aiemmat? Kun muillakin kerroilla on taidettu luvata hyviä materiaaleja ja laadukasta työtä...
En toki oleta, että juhlavaatteiden pitäisi olla H&M:n trikoovaatteiden hinnoissa, mutta pitkälle yli satasen mekkoa ja useamman satasen takkia täytyy mielestäni jo rakastaa todella paljon (noilla hinnoilla voinee jo kierrellä muita putiikkeja ja etsiä vielä rakastettavampaa yksilöä). Toisaalta on todella hyvä, jos ei tule sellaista ostohysteriaa, missä tuotteet revitään käsistä ja ostetaan vain kun muutkin ostavat.

10/30 | 

*Swede-finn too lazy to write in Finnish because of fever*

I agree with Heli, the yellow dress is FAB but personally the rest was a bit disappointing. The röyhelömekkoja trend also seems like it has been done so much as well :(. Overall the collection doesn't really bring a lot of WOW stuff that it feels I have never seen before and that I NEED these items. Some of the other designers did better, but the stuff is still cute. Just not over the top wonderful.

I'm happy to hear you LOVE it though :P. Try to not buy every single item :P.

Tuulia
11/30 | 

Voi ei.. haluan kotiuttaa noi kengät! Mut en kyllä nää itteäni tappelemassa niistä tai jonottamassa aikasin aamulla h&m:n edessä.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
12/30 | 

english is fine :) I´m such a sucker for pretty things, especially dresses with ruffles <3 really, really love them. However, this collection is too much for me, I don`t want to buy everything, but I can`t decide just one thing either. Feels like I won`t be buying anything at all... But hey, at least I can look at the dresses and think WOW :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Emma
19/30 | 

Aivan upeita! Ikävä kyllä hintatasoltaan hieman liian korkeita omaan budjettiin. :/

sara
20/30 | 

Kiitos huipusta blogistasi! Tyylisi on tosi kaukana omasta tylsästä minimalismistani, mutta jostain syystä tykkään silti ihan hirmu paljon sun vaatteista ja asusteista!

Itse asiassa en tiedä, kumpi on kiinnostavampaa, sun pukeutumistyyli vai terävä kirjoitustyyli. Sun tekstit on niin nokkelia ja hauskasti itseironisia, että ne laittaa hymyilyttämään, vaikka koko maailma potkis lukijan päätä sillä hetkellä.

Äs
22/30 | 

Just kävin H&M:n sivuilta kattomassa malliston esittelyvideon ja sen jälkeen eksyin tänne. Sivuilta ymmärsin, että 4.11. on mallisto kaupoissa!

Lilli
25/30 | 

"Naisten- ja miestenvaatteita sisältävän malliston maailman ensi-ilta on 2. marraskuuta, vain kolme viikkoa ennen malliston saapumista myymälöihin."

Laura
26/30 | 

Toivoin todella että mallisto olisi pettymys, mutta gaaahnngngnhh.....ei se ollut. Siellä on niin monta mekkoa joista olisin valmis tappelemaan, mutta ei, ei ole rahaa niin moneen.

Kaikkein eniten haluaisin sen keltaisen yksiolkaimisen, jossa on levenevä helma, sekä punaisen röyhelömekon.

Paskamaisinta tässä on, että olen töissä, eikä ole mitään tsäänssiä päästä paikan päälle jonottamaan, eikä kyllä oikeastaan päivystää koneeellakaan jos myynti alkaa yhdeksältä. Täytyy varmaan lahjoa joku kyynärpäätaktikoimaan mun puolesta. Jos sitä keltaista ei tule Tampereelle niin alan itkemään ihan oikeasti.

Mutta voisin kyllä kuvitella sun päälle ihan kaikki noista <3

HannaK
29/30 | 

H&M:n sivuilla on myymälöissä Lanvin -suodatin ja sen mukaan olis tulossa myyntiin ainoastaan Helsinkiin, Tampereelle ja nettiin. :/

Mä himoitsen sitä seepsaraidallista takkia, mut en tiedä oonko valmis ostamaan sen netistä näkemättä sitä livenä. Vaikuttaa aika ohuelta materiaalilta eikä missään ole mainintaa, mitä materiaalia se on. Malli on kyllä aivan kuolattavan ihana. :P

Enna
30/30 | 

-Takissa ei ole vuoria. Mitä ihmeen materiaalia se voi olla? Mitä materiaaleja muut vaatteet ovat?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013