Me täällä parhaillaan ajellaan kohti Tamperetta, mutta laitetaan vielä lapin tunnelmia tulemaan oikein kunnon kuvapläjäyksen kera. Ei tarvita juuri tarinoita, kun kuvat kertovat päivien kulun paljon tehokkaammin.

 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (21)

Sanni
2/21 | 

Ei vitsi, ihanat noi ''maisema'' kuvioset legginsit. Eikö tullut kylmä noilla tallustella lapin pakkasissa?

3/21 | 

Ihanat on maisemat! Ja kelitkin on näköjään suosinut! Pian pääsen mäkin nauttimaan jylhistä maisemista! Ensi yönä suuntaamme itsemme pohjoiseen viikon laskettelureissulle :) Tää on ihan jokakeväinen reissu. Ja on sitä jo odotettukin. Rakastan lappia, voisin vaikka muuttaa sinne jos olisi mahdollista. Mutta mä olen nyt niin lomalla!

7/21 | 

Vaikka olen viime aikoina hihkunut innosta lumen sulaessa pois kaduilta, niin kyllä nuo kuvat saivat pohtimaan ehdinkö nauttia talvesta tarpeeksi. :D Lappi on kyllä niin ihana juuri keväisin. :)

9/21 | 

Ihania kuvia, saivat meikäläisen jopa harkitsemaan Lapin reissua ja se on paljon! Mielettömät nuo maisemalegginsit, järjettömän huiput :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012