Pikku Kakkosesta johtuen yksi meidän Annin suosikkihahmoista on Pikkuli. Pikkuli on pieni lintu, joka seikkailee sekä TV-sarjassa että Pikku Kakkosen sovelluksessa, pelissä nimeltä Pikkulin lampiloiskis. Sain eilen sähköpostiini tiedotteen, jossa kerrottiin, että Cittareihin on tulossa loppukesästä Pikkuli-aiheinen mallisto, johon kuuluu esimerkiksi kumisaappaat ja matkalaukku. Laitoin tästä Sakulle viestiä WhatsUpissa muiden höpinöiden lomassa, ja mieheni oli ilmeisesti maininnut siitä tyttärellemme jossain sivulauseessa. 

Tänä aamuna juodessani kahvia ja selatessani työmaileja kännykästä, Anni tuli viereeni sohvalle ja aloitti keskustelun.

Anni: "Mitä sinä äiti hommaat?"

Minä: "Teen töitä, luen sähköposteja."

Anni: "Hommaisitko mielummin minulle Pikkuli-kengät ja laukun?"

Minä: "Hmm mitä?"

Anni: "Voisitko lähteä hommaamaan ne heti, minä tarvitsen niitä."

Ette usko miten paljon nauratti :D miten nuo 2-vuotiaat voivatkin olla noin fiksuja! Ja miten ihmeessä plikka on edes tajunnut, että isänsä edellisenä päivänä mainitsema Pikkuli-uutinen tarkoittaa sitä, että jotain konkreettista voi sen tiimoilta ylipäätään ostaa. Ja ihan ovelasti aloitettu keskustelukin vielä. Ei mennä suoraan asiaan, vaan kartoitetaan ensin onko nykytekeminen tärkeää. Ilmeisesti lapsen mittarilla sähköposti ei ollut tärkeää. 

Harmi kertoa tytölle, että hän ei tarvitse uusia kumisaappaita, kun eteisessä on keltaiset Hait. Mutta ehkä tämä asia ehtii muutenkinkin unohtua heinäkuuhun mennessä. Äitinsä tyttö ilmiselvästi, kenkien perään jo lapsena :D

Hauskaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011