Viime sunnuntaina Tampereen pakkahuoneella järjestettiin Lastenvaatekarnevaali. Tapahtuma keskittyy kotimaisiin lastenvaate- ja ja tarvikevalmistajiin, myyjiä oli saapunut paikalle peräti 40! Meillä on Suomessa mielettömiä kykyjä, onneksi ehdin paikanpäälle toteamaan asian itse. 

Pakkahuoneella kävi sunnuntain aikana yli 2000 ihmistä, mutta silti (ainakin iltapäivällä) sekaan mahtui oikein hyvin. Todettiin ystäväni kanssa että tapahtumassa oli jotenkin poikkeuksellisen hyväntuulisia asiakkaita ja kiva meininki.

Valikoimaa oli laidasta laitaan, retrohenkisistä vaatteista moderneihin hillittyihin lastenvaatteisiin. Oma tyttöni on niin vaalea, että olen todennut hänelle parhaiksi väreiksi melko neutraalit sävyt, ne korostavat vaaleita hiuksia ja hipiää parhaiten. Epäilemättä kohta tytöllä alkaa olla myös omia mielipiteitä pukeutumisen suhteen, joten siinä vaiheessa saan heittää hyvästit sille, mikä minun mielestäni sopii Annin väreihin ja mikä ei. Frozen sopii kaikille lapsille, kertoi kaverini, 5-vuotiaan tytön äiti, merkitsevä ilme kasvoillaan :D

Tässä alla on Poutapukimon tupsupipoja, joista ostin yhden tuplatupsun Annille. Persikanvärinen pipo ja turkoosit tupsut olivat täsmälleen passeli pari tytön talvitakin kanssa.

PaaPii Designin tossuissa ja pipossa on upeat kuosit: 

Yksi kivoimpia uusia tuttavuuksia oli kuopiolainen EK for Kids. Olin jo etukäteen vakoillut netistä valikoimaa, ja suunnistin standin luokse välittömästi. EK valmistaa käsityönä puukalusteita, leluja ja pieniä kauniita tarpeellisuuksia, kuten pöytäkelloja. Herkät värit ja muodot ovat pääosassa. 

Minulla oli mielessä tietty lista asioita mitä Anni tarvitsee, ja löysin ne yllättän helposti. Nätti kevyt Poutapukimon pipo - check, EK:n pilvinaulakko - check, kauniit Mellin leggarit Kotimain kojusta ja Kauneven luomumerinovillainen tuubihuivi -check. Anni inhoaa kaulureita jotka ovat tiukasti kaulan iholla, väljempi pehmoinen tuubihuivi on ihan must. 

Ps. Helsingin Lastenkarnevaali järjestetään Kellohallissa lauantaina 22.10.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010