Onneksi ei ole kuumetta, uskaltauduin auringon houkuttelemana vähän ulkoilmaankin tänään. Hammassuojat oli joka tapauksessa pakko käydä ostamassa, joten siinä samalla pyörähdettiin Hämeenpuiston eurooppalaisella torilla ja Radiollakin. Löysin ihan mahtavan Mad Men -tyylisen suomalaisen vintagemekon, mikä säkä! Laitan kuvat kun saan sen pesusta.


d9

d9

Laukku - Minna Parikka

Hame - Olivia Rouge

Sappaat - Your Face

Sorsahuivi - Italiasta

Samettitakki - ei mitään muistikuvaa


d8

d8

Puisto oli pakattu herkkujen lisäksi ihmisillä. Eikä ihme, kaunis päivä houkuttelee tehokkaasti ulkoilemaan ja mikäpä sen kivempaa kun suunnata herkkukojujen huumaavien tuoksujen äärelle.


d10

d10


d6

d6


d7

d7

Lounasaikaan jonot ruokapaikkoihin kiemurtelivat niin pitkinä, että luovutimme heti kättelyssä ja suuntasimme Kauppahalliin. Kauppahalli on yksi lempipaikkojani Tampereella, siellä on tunnelmaa.


d5

d5


d4

d4

Loppuun vielä päivän kynnet. Olen saanut kuin ihmeen kaupalla normaalisti nysät kynteni kasvamaan ihan yllättäen (jotain tekoa saattaa olla helokkiöljykapseleilla, joita aloin napsia luontaistuoteneuvojan suosituksesta kuukausi sitten?) ja samalla innostunut kynsilakoista ihan uudella tavalla. Tässä Kikon savuisen vihreä lakka pohjalla ja Wet`n Wildin mustaa kärjissä.

Kommentit (11)

Miniananas
1/11 | 

Pakko nyt kysyä.. Miten nuo kynsien kärjet tehdään? Olen todella tumpelo kynsilakan kanssa, mutta olisi mahtavaa opetella väkertämään kaikkea.

Ellis
3/11 | 

Sun esimerkin innoittamana kokeilemaan karppaamista. Mutta tiedätkös, on huisin lohdullista nähdä, että hienoja tuloksia voi saavuttaa ilman että kuitenkaan tarvitsee koko ajan paahtaa pipo kireällä - kiitos sinä ja sushi riiseineen:)

Mimmu
5/11 | 

Mun on nyt pakko kysyä, ennen kuin unohdan. Mitä mieltä sä oikein olet Minna Parikan Mimosa-kengistä? :o

Kohta tulee niin kylmä, että on pakko alkaa käyttämään sormikkaita tai jotain käsineitä. Minun sormikkaista ovat peukalon & etusormen päät kulunneet pois - liian pitkät kynnet kun on ollut! :D

helokista
6/11 | 

Helokkiin liittyen...kynsien kasvun lisäksi huomasin myös muutaman kuukauden päästä ("napsimisen" aloituksesta), että keskijakauksessani oli sentin sänki! Eli hiukset alkoivat tehokkaasti puskea uutta ulos :D

eveliin
7/11 | 

Kynsistä tuli mieleen, että kiitos Kiko vinkistä.. Oon nyt asunu muutaman viikon Saksassa, ja törmäsin täällä kyseiseen kaupaan!! Rakastuin <3 Ü

mju
8/11 | 

Mitähän rullaluistimilla rymyäminen tekee kynsille? :D Vai onko siinä jotkut hanskat suojana? Vai käytetäänkö kynsiä puolustuksessa..?

Baskeri
10/11 | 

Hassu kysymys, mutta miten sulla pysyy toi baskeri tua takaraivolla? Käytätkö jotain pinnejä kiinnitykseen. Mulla se tipahtais heti kun taivuttaa päätä taakse. =D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012