Meillä alkaa olla marjat puskissa sitä myöten kypsiä että viikonloppuvieraita varten oli kiva kehittää oman pihan sadosta kahvipöydän leipomuksia. Kokeilin huvikseni miten juustokakku toimii kirpeiden punaherukoiden kanssa ja toimii, suosittelen.



Helpon uunijuustokakun ohje täällä.

Kommentit (8)

purkkimaanikko

Vau mikä purkki/tarjotin-setti siin taustalla :)
Kokeilin tuolla mustikkakakun ohjeella, mutta jätin maizenan pois kun sitä ei ollu kaapissa enkä osaa käyttää. Lisäksi tein sen liian isoon vuokaan, jolloin siitä ei ollenkaan tullut kakkumainen, vaan ennemminkin peruspiirakka :) Maussa ei kyllä ollut mitään vikaa! Voisiko maizenan korvata esim perunajauhoilla?
Omien marjapuskien sato on osin menny ukkosten mukana maahan, mutta kyllä niistä vielä yhden piirakan saa :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Kirppislöytöjä molemmat :)

Tuo ohje on tosiaan pieneen vuokaan, eli jos tekee isompaan niin sit vaan tuplaa annoksen ja saa kakkumaisen kaakun. En osaa sanoa tuosta perunajauholla korvaamisesta, en ole koskaan kokeillut, mutta suosittelen kyllä ostamaan maizenajauhoja, ei niiden käytössä ole mitään kummempaa kuin hurauttaa jauhot ainesten sekaan.

Meillä on taas käynyt verottaja nimeltä räksä tuola pensaissa :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Suvi

Mäkin meinasin just kysyä et voiks Maizenan korvata perunajauholla kun en viittis ostaa vaan tuota kakkua varten. Ei kai siitä hirveän huono tuu jos käyttää perunajauhoja, onhan ne vähän samantyylistä ainetta?

Agatha

Kylla ma tassa ohjeessa korvaisin Maizenan perunajauholla jos sita on kaapissa ja Maizenaa ei. Melko lailla samaa tavaraa ne on, eri kasvista vaan ja samalla tavalla sakeuttavat tuon taytteen.

Vilpe

Kokeilin mustikkakakun, ja maizenan puuttuessa korvasin sen perunajauhoilla - Hyvin onnistu! Itse asiassa kierittelin mustikat siinä jauhossa laakealla lautasella ennen kakkuun lisäämistä. Se estää mustikoiden värjäämästä taikinaa, ja ne pysyy nätisti kokonaisina :) Vaikka eihän se näkö, vaan maku...ihan taivaallista, Nam!

Heiiid

Tää oli kyllä ihan parasta! Tein mustikkaisen version ja se meni hetkessä. Pieni pala säästyi seuraavalle päivälle (jolloin se ilmeisesti on parasta) ;D Jopa mies joka ei liivatejuustokakuista pidä, sanoi että tuo on vaarallisen hyvää!

HeliJ

Tein tuossa taannoin ohjeellasi sitä mustikkaversiota ja siitä tuli taivaallista!! Kiitos, kun jaoit ohjeen. Mietin myös, että kakkua voi todella paljon versioida eri marjoilla - seuraavaksi meinaan kokeilla kirsikoita :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kaksivuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2017
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010