Tulevana lauantaina 21.11. Pasilan Urheiluhallissa pelataan roller derbyn SM-finaalit. Nyt jos koskaan suosittelen tutustumaan lajiin, jos on ollut ilmassa orastavaa kiinnostusta. Suomen parhaat ottavat yhteen ja katsomot ovat epäilemättä aivan täyteen ammuttuna, sekaan vaan ja fiilistelemään.

Ensimmäinen peli pelataan klo 12 ja finaali alkaa klo 19:15. Yhteensä luvassa 4 kovaa ottelua eli täyslaidallinen roller derbyä.

Facebook-tapahtumasta löytyy lisätietoa ja joukkueiden finaalitunnelmointia rennolla otteella.


Meidän taloudesta paikanpäälle matkustaa mies, ja streamia kotoa käsin seuraan minä. Minulla olisi ilman muuta ollut ensikäden oikeus lähteä kannustamaan omaa seuraani voittoon, mutta koska lähden parin päivän reissuun ensi viikolla, haluan viettää koko viikonlopun alle puolen metrin päässä Annista. Kyllä, olen kauhea nössö nykyään, ikävöin tyttöä jo valmiiksi. Joten Saku lähtee kavereidensa kanssa katsomoon, äijäreissu.

Tsemppitsempit täältä kotikatsomosta Tampere Roller Derbylle!!!!!! Alla vähän joukkueen omaa tsemppitaidetta, niin hieno kuva :)


Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011