Siinä vaiheessa kun kiikutin pakkauslaatikkoa postista kotiin, mietin vielä itsekseni että nyt olen ihan tosissani vähän pimahtanut. Kuitenkin avatessani samaisen laatikon ja huokaistessani syvästä ihastuksesta, totesin että pieni määrä pimahtaneisuutta on joskus ihan ok.

On olemassa tavallista överiyttä, ja sitten on uusi Irregular Choicen laukkuni, joka on beyond överi. IC ei koskaan petä.
Sitäpaitsi, jos itse joskus tokenen tästä hörhöilystä, veikkaisin että tyttäreni saattaa olla aika fiiliksissä kyseisestä laukusta parin vuoden päästä. Vaatehuoneeni on tässä mielessä melkoinen aarreaitta. Kun mietin miten paljon riemua itse vedin äitini muutamasta hassusta korkkariparista lapsena, niin minun värikäs kenkävarastoni on jo sen luokan huvipuisto että oksat pois. Tämä siis jos pikkuiselle ylipäänsä tulee prinsessavaihe (voihan olla ettei tule). Nähtäväksi jää :)

Olkoon tämä laukku virallinen raskausajan hullutukseni. Sen sijaan että olisin syönyt jotain omituisuuksia, ostin jotain hauskaa. Ja voin aina vedota hormoneihin. Ha.

Kommentit (26)

2/26 | 

no hei, kaukaahan tuo näyttää vaan väriläjäykseltä :D mulla ainakin menee hetki hahmottaa että siinä onkin yksisarvisia

lukija
6/26 | 

Vitsi jokin tossa laukussa iskee:D vaikka ensin katsoin että ei juma kuinka lapsellinen niin kyllä siinä vaan joku on mikä saa suupielet korviin asti:D
Voin vaan kuvitella kuinka tolle käy kun pikku neiti on tarpeeks iso laukkuikään:D

tainav
7/26 | 

Ei....Nyt iski niin kova kateus taas.Just tuon olisin halunnut,mutta se hintaaaaah!!!

9/26 | 

Toi laukku on tosi mahtava!!! :D Jos yhdistää johonkin tosi hillittyyn ja yksiväriseen, siitä saa kivasti potkua kokonaisuuteen!

Heidi
10/26 | 

Ihana :) kokoakin on enemmän ku aiemman postauksen perusteella olisin uskonu. Mä oon sellanen harakka et tahtoo samanlaisen:)

Saara
12/26 | 

Jos sun tyttö ei saa prinsessavaihetta jossain vaiheessa, niin sit on kyllä luonnonoikku kyseessä. :D SItä vaihetta odotellessa... Khihi. :P

Ite puin mielestäni ekat pari vuotta omaani poikatyttötyylillä ja kaikkiin väreihin, mutta niin tuo viisvuotias on varmaan pari viimeistä vuotta ainakin vaatinut jo päälleen mieluiten pinkkiä ja mekkoja! :D Onneks muutkin värit käy pienellä neuvottelulla, mekkoihin en viitsi pistää vastaan. ;)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

ollaan naurettu että todennäköisesti meille nimenomaan osuu se tyttö joka ei ole pätkääkään kiinnostunut mekoista, ihan vaan vastareaktiona äitinsä tyylille :D mutta aion käyttää värejä värejä ja lisää värejä niin kauan kunnes neitokaisen omat mielipiteet alkavat tulla esille, ja katsotaan sitten uudelleen :D jos on poikatyttö, niin säästyypähän meikäläiset Parikat heh..

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012