Viikonloppuna kävimme Tampere-talossa Egotripin "Aina matkalla jonnekin" 25-vuotisjuhlakiertueella. Bändin taustana toimi Tampereen akateeminen sinfoniaorkesteri, joten voitte ehkä kuvitella, että ison salin lava oli aika täynnä. En ole naismuistiin kokenut yhtä vaikuttavaa musiikkielämystä, kuin sinfoniaorkesteri livenä. Jokainen ihokarvani oli pystyssä tapahtuman alusta loppuun asti. 

Järisyttävää. 

Sattumalta samalle keikalle osunut ystäväni aiheutti naistenvessassa nauruntirskahduksia, kun sanoi laukkuni näppituntuman olevan "kuin kissaa silittäisi". Oiva stressilelu! Allekirjoitan täysin :D Tekokarvalaukku on matkamuisto Edinburghista. 

Korkkarit Palmrothin 90v. juhlamallistosta. Tuo mekko taas on Erdem & H&M -yhteistyömallistosta, ja se on kirppislöytö. 

Tein konsertin aikana päätöksen, että hankin ensi keväälle liput johonkin ihan puhtaaseen sinfoniaorkesterin esiintymiseen. Olen jostain syystä ison musiikin kanssa erittäin itkuherkkä, joten pitää muistaa varata nessupaketti laukkuun...

Kommentit (1)

Nannnnna
1/1 | 

Katsopa Tampere Filharmonian sivut, keväälle on luvassa vaikka mitä hienoa orkesterimusiikkia. Myös lapsille sopiva Eläinten karnevaalit (iskee aikuiseenkin!), jos haluaa koko perheen kokemuksen. Mutta varoitus, sinfoniakonsetteihin jää koukkuun! ;) Etukäteen voi ohjelmiston mukaan youtubettaa in ja kuunnella vähän, mikä istuisi itselle parhaiten. Osa koserteista on nykymusaan painottuvia eikä ehkä niin helposti sulavia, mut monia klassikkoitkettäjiä on mukana myös (Shostakovich sellokonsertto, Dvorakin 9. sinfonia esim.).

No joo, toivottavasti en tuputa liikaa, mutta kun klassisen musiikin ammattilaisena sitä aina innostuu kun joku kiinnostuu orkesterimusasta. :)

P.s. Ihan täydellinen stressinpoistajakarvalaukku! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat