On niin mahtavaa kun voi vihdoin käyttää nahkarotsia paahtumatta hengiltä. Ja pitkiä hameita. Ja olla Laukontorin rannassa.

Minulla on meneillään todellinen I love Tampere hetki täällä... Syksy, Tampere, kaikki. Ihanata ihanata!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (18)

1/18 | 

Tampere on kyllä kaunis kaupunki. Itse asun Jyväskylän kupeessa enkä ole oikein rakastunut Jyväskylään, vaan veri vetää enemmänkin joko Tampereelle, Helsinkiin tai Turkuun. Täytyy taas suunnitella retki Tammerforssiin ja kiertää vinkkaamat kirpparisi lävitse :)

hannamaria
http://hannamariav.blogspot.fi

mallu
3/18 | 

Aivan ihana asu! Mistä tuo hame on? Oon nyt syksyks halunnut maksihametta, mutta eihän niitä enää löydy mistään ku kaupat täynnä toppatakkeja :D

4/18 | 

Tosi kivalta näyttää! Lontooseen on tullut intiaanikesä ja lämpötilat on heiluneet yli 20, mutta pilvisellä säällä on onneksi syysvaatteitakin saanut käyttää. Ja mikä parasta, ilman huoletta siitä, että olisi liian vähän vaatetta päällä, mutta saa kuitenkin laittaa huivin ja takinkin jos haluaa, vaikka tarkenisi ilmankin. Syksy ja Lontoo. <3

Tiia
5/18 | 

Onneksi olkoon vain kaikki, jotka asutte ihanassa syyskaupungissa. Itse asun Vaasassa, jossa tuulee-niin-että-tukka-lähtee-päästä on ihan normaalia, mutta näin syksyisin tuntuu olevan jatkuva *kirosana* pyörremyrsy :D Ja jatkuva sade! Tampereelle olisi kyllä kova ikävä, ja Helsinkiin samaten nyyh.

Ninneri
6/18 | 

Hei mistä tuo nahkatakki on (ja onko se aitoa nahkaa)? Oon koittanu metsästää hiukan lyhyempää nahkatakkia hameiden kanssa käytettäväksi, mutta kaikki silmiin osuneet takit ovat olleet tekonahkaa :( En haluaisi hankkia tekonahkaista takkia, koska ne menee mulla todella nopeasti huonoon kuntoon..

Satu
7/18 | 

Ja mä pohdin tänä aamuna että tarvii kohta toppatakin kun värjöttelin nahkarotsissa juna-asemalla :D oli alla pitkähihainen paita, kaulahuivi ja hanskat!
Nahkatakkia metsästäville suosittelen nahkakauppoja tai esim Ajatarta Helsingissä. Oma lampaannahkatakki on Nahka-Albertista :) Ja kannattaa panostaa laatuun niin on iloa vuosiksi.

8/18 | 

Itellä oli eilen aikalailla samanlainen fiilis kun tein päiväretken Treelle. Että osaa olla mahti kaupunki ja mahti vuodenaikakin!! Love love love <3

tiia
9/18 | 

Mä kävelin perjantaina koskipuiston läpi ja mulle tuli kans tollanen i love tampere-fiilis. Jos Tampere on kaunis kesäkaupunki, niin syksykaupunkina tää on ihan jaetulla 1. sijalla!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011