Kuva: Netflix

Sataa sataa ropisee, ja vihdoin voi viettää yhden illan sisällä hyvillä mielin! Siksi laitan jakoon lauantain leffavinkin, jos jollekin on käynyt niin, että tämä elokuva on jäänyt välistä. Bonnie & Clyde vuodelta 2013 on hieno uusinta maailman kuuluisimman rikollisparin elämästä. Se löytyy Netflixistä.

Vaikka texasilaiset Bonnie Parker ja Clyde Barrow olivat oikeita pahiksia 30-luvulla, ja kokivat yhdessä verisen lopun, on heidän tarinansa siitä huolimatta yksi kiehtovimpia rikollisten historiankirjoissa. Tämä kyseinen elokuva on vielä puvustettu ja lavastettu upeasti, joten synkällä tarinalla on poikkeuksellisen hienot puitteet. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010