..on taitolaji. Ensin katti tulee ovelasti viereen rötköttämään:


Ja hetken päästä sieltä hivuttaudutaan lehden päälle. Näin käy ihan joka kerta. Ilmeisesti tuonne sivujen väliin jääminen on huiman hauskaa. Kissalle.


Ps. se rankkasadekuuro joka eilen oli... arvatkaa kuka oli juuri silloin lenkillä. En ole todennäköisesti koskaan ollut niin uitettuna koirana :D toisaalta äärettömän hauskaa, kun tietää että vauhdin lisääminen ei auta yhtään mitään sillä suojaan ei ehdi, joten let it rain sitten vaan.

Kommentit (20)

iinuska
1/20 | 

Jep, sama täällä. :D "Eihän siellä edes paljon sada" oli alkutuumaukseni kun astuin ovesta ulos, mutta varmaan viiden minuutin sisällä olikin sitten jo puoli litraa vettä kummassakin kengässä... :D Ihan kivaa, kai, tavallan.

Niin, ja meillä on muuten koira tuollainen samanlainen ihmeotus. Tosin se ei paljoa kiertele, vaan usein mätkähtää suoraan lehden päälle (kyseessä kuitenkin varsin pieni spanieli). Tosin sen suosikkinukkumapaikkakin on sohvan selkänojan päällä köllöttely, ehlkä kyseessä onkin kissan sielu koiran ruumiissa...

Chenille
11/20 | 

Hahaa, tuo on jotenkin vielä raivostuttavamoaa sanomalehden kanssa kun se menee ihan ruttuun ja repeää kun yritän kiskoa sitä katin ahterin alta.

Jonanna
15/20 | 

Heh =) Vähän kerjätään huomiota siellä! Voi Nöpöä =) Meillä ei harrasteta tuota, mutta auta armias jos olet puhelimessa niin meidän herra tulee puremaan varpaita. Sitä se harrastaa niin kauan kunnes puhelu loppuu! Hieman huomionkipeä? =D

16/20 | 

Hivuttautuminen on niin tuttua. Meillä sitä tekee koira. Yritäppä tehdä vatsalihasliikkeitä puolen neliön jumppapatjalla 40 kiloisen koiran änkiessä ihan kiinni viereen ja melkein syliin. Ai niin ja eilen se hivuttautui kesken pelin Afrikantähti-pelilaudalle. Pitää vaan saada olla kaiken keskipiste =)

memmi
17/20 | 

Mulla on aina ollu joku ihmeellinen vihasuhde kissoihin. Tai no viha on ehkä turhan voimakas ilmaisu, mutta siis en vaan oikein pidä kissoista, eikä kissat musta. Mutta näitä sun juttuja Nöpöstä kun on lueskellut, niin täytyy munki alkaa taipumaan sille kannalle, ettei ne kissat vissiin ookaan aivan pelkkiä tylsimyksiä ja kynsijöitä, vaan ihan veikeitä sittenkin :-D

Ja mitä tuohon lenkkeilyyn ja sateeseen tulee, niin täällä ilmottautuu toinen. Mulla oli eilen aamulla joku ihmeellinen beastmode päällä ja päätin reippaana tyttönä kerrankin lähteä aamulenkille. Lopputulos oli tosiaan se täysin uitettu koira ja melkosen raskaalta tuntuvat lenkkarit, kun olivat aivan märät. Kyllä tuntu lämmin suihku ihanalta tuon reissun jäkeen :D

18/20 | 

Itse olin menossa työhaastatteluun sen rankkasateen aikana :D onneksi kaverilla olo sateenvarjo, niin kastuin vain puoliksi ja koivista kokonaan. Ballerinojen vedenkestävyys todettu huonoksi!
ja kissat... Lehti, Tietokone, mikä tahansa, jonka päällä makaaminen tuottaa päänvaivaa muille perheenjäsenille <3

Jee
19/20 | 

Myös läksyjen tekeminen kissan kanssa oli aikoinaan samanlaista. Kissa jopa repi sivuja jos hänelle ei annettu huomiota.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu