Katinrontin joulu on sujunut pitkälti hyljeasennossa, kissa on ihan yhtä pirtsakka kuin emäntänsäkin tähän aikaan vuodesta.

*rapsuti-rapsun*


"I'm not fat. It's all this fur. It makes me look... poofy."


Jahans, Saku alkoi katsomaan Jurassic Parkia ja minun pitää vaihtaa huonetta. En voi sille mitään mutta jopa mielikuvitusliskomaailma on liian pelottava nykyisin. En pysty edes miettimään niitä liian älykkäitä (ja aikoinaan pahoja painajaisia aiheuttaneita) velociraptoreita, jotka osasivat avata ovia ja sniikkailla huoneisiin sisälle metsästämään ihmispaistia. Hrrrrrrh. Tai niitä pieniä mukasöpöjä liskoja, jotka tekivät selvää Wayne Knightin roolihahmosta. Puhumattakaan Jurassic Park 3:n lintuhäkkikohtauksesta, missä sumuisella riippusillalla vastaan tulee lentolisko? Jeeeeez sentään miksi ihmeessä menin elokuviin katsomaan koko filkkaa! Saa minut ei haluamaan pätkän vertaa mihinkään syrjäseutujen sumuisille vuorille :D Liian vilkas mielikuvitus ja arkajalkaisuus = pitää ymmärtää pysyä kaukana pelottavista elokuvista.

Ps. velociraptorit olivat kuulemma oikeasti suunnilleen ison koiran kokoisia otuksia, niitä oli vain pahasti liioiteltu Jurassic Parkia varten. Hyvin onnistuttu pelottavuuden lisäämisessä kyllä, ei käy valittaminen.

Kommentit (16)

Minni
1/16 | 

Kiitos tästä postauksesta. Kyseisen leffan kerran pienenä nähneenä en voi sietää dinoja. Kymä hiki nousee aina, kun kuvankaan näkee. Ja kaverit nauraa.

Nefer
2/16 | 

Nöpö on mitä valloittavin ja valokuvauksellisin kisu. Nöpö-postaukset on kyllä ultimaattisen hauskoja, vaikka yleensä pelkät eläinten kuvat eivät pysty tarjota viihdettä, tää on suuri poikkeus.

Meidän Harmi-kissa ei pysy ollenkaan paikoillaan, vaikka silläkin on selkeästi paljon eri (vihaisia) ilmeitä joita olisi hauska tallentaa kameralle. Höh!

Johanna
3/16 | 

Myöskin se Nedryn listinyt lisko on pitkälti mielikuvitusta leffaa varten: oikeasti lisko on ollut pienempi + se ei ole milloinkaan sylkenyt mitään uhrin naamalle eikä myöskään leyhytellyt niitä lärpäkkeitä pelotellakseen. Jurassic Park koki inflaation kun Heurekan opaskerros lyttäsi koko leffan silloin kun siellä oli se dinonäyttely. :D

Olga
5/16 | 

Mä en ymmärrä, mikä mun normaalisti niin innokasta ja riemuidioottia koiraa vaivaa. Se on joulunpyhät vain köllinyt menemään ja leikkiminenkin tuntuu olevan ihan liian suuri rasite. Ulkoakin pitäisi päästä nopeasti takaisin olohuoneen matolle loikoilemaan. Ainoa, mihin piski tuntuu näinä päivinä heräävän on ruoka (ja rapsutukset). :D Liekö ottanut mallia emännästä...

alibaba
10/16 | 

Minä erehdyin katsomaan viikko takaperin Orpokoti-leffan, ja vaikka olen sen nähnyt aiemminkin, olen sen ansiosta nukkunut koko jouluviikon valot päällä! Niin ja olen yli kolmekymppinen :D

12/16 | 

Jurassic Park. <3

Ykkösosan keittiökohtaus on erittäin kuumottavan jännittävä vielä näin aikuisenakin, mutta aina vaan pakko katsoa uudelleen ja uudelleen.... :'D

Voiskin ottaa tässä joku päivä leffamaratonin, hmm.

13/16 | 

Mitä, Jurassic Park oli sillon siisti! Kävin kattomassa Hällässä. Miksei täälläkään oo enää kivoja elokuvateattereita :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011