Tämän vintagemekkoni yksi huikeita puolia on se, että pesukoneesta otettaessa se on noin 15 minuutissa täysin kuiva ja käyttövalmis. Ei tarvitse silittää eikä säätää, ylle vaan. Näin ollen mekko pääsi välittömästi uudelleen käyttöön tänään kun lähdettiin siskoni luo koko päivän kestävälle brunssille. 

Anni pääsi kokeilemaan virpomista tutun ja turvallisen tätinsä ovelle, ja voi miten tyttöä jännitti! Hyvä että sai sanaa suustaan, vaikka kotona oli harjoiteltu moneen kertaan :D Muistan niin elävästi omasta lapsuudesta palmusunnuntain trullihommat, miten hauskaa ja jännittävää se oli. 

Kengät: Piano, kaikki muu asukuvassa on vintagea. 

Lammastakkikin on vintagea. Löysin sen aikoinaan kirppikseltä lähes roskiskunnossa ja olen sen jälkeen viettänyt aikaa parsinneula ja mokkaharja kädessä. Pelastusoperaatio sujui hyvin, vaikka takki näyttää edelleen melko boheemilta. Mutta luettakoon se sille eduksi ja olkoon sen loppuelämä täynnä seikkailuja. Vuosikymmeniä vanhojen vaatteiden (ja kenkien) hyvä puoli on se, että ne ovat useimmiten korjattavissa joko itse tai suutarilla. 

Kommentit (3)

Karkkinen
1/3 | 

Wau! Nyt on jotenkin vanhaa hollywood -tyyliä muistuttava kokonaisuus. Tykkään ❤️

Raijis
3/3 | 

Hei, onko tuossa mekossa mitään valmistajan merkkiä, vai onko ompelijalta? Toinen kysymys, miten puhdistit tuon ikivanhan nahka+turkis-takin että voit sitä käyttää? Asukokonaisuus on tosi hieno. :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011