Muutamana päivänä on ollut niin hohtavan kirkas auringonpaiste, että kaamosajan valohoitoa on saanut oikein kunnolla. Eräänä tällaisena päivänä viime viikolla läksin lounaalle siskoni kanssa, suuntana Kauppahallin Neljä Vuodenaikaa. Se on yksi suosikeistani Tampereella ja kävi vielä niin kivasti, että olin päivän ensimmäinen lounastaja joten pääsin osallistumaan lahjakorttiarvontaan. Lopputuloksena se, että takataskussa on nyt kalakauppa Nygrenin lahjakortti, jee!

Tämä oli se sama päivä kun tein nuo kirppislöytöni, joten selvästi oli onni myötä. Siskoni mutisi vieressä jotain Hannu Hanheen viittaavaa :D olisi varmaan pitänyt tehdä lotto...

Olen niin iloinen tästä Marks&Spencerin luottotakistani, joka pelastaa päivän joka kerta. Jos pitäisi antaa yksi neuvo talvipukeutumisesta, sanoisin, että osta sellainen takki joka on täydellisesti omaa tyyliäsi ja saa sinut ryhdikkääksi. Plussaa niin pitkästä helmasta, että sen alta ei roiku villapaidan ja mekkojen helmat. Näkisittepä vaan miten nukkavierulta näytin tuona päivänä ilman kyseistä takkia (alla joku veltto trikoomekko joka osui ensimmäisenä käteen aamulla), mutta sen avulla sain helposti ryhtiä olemukseen.

Vihreä ladytakkini on Marks&Spencerin, 20s hattu KN Collectionin, laukku H&M ja nilkkurit Ecco.

Tampereen Laukontori on ihan erityisen kaunis talvella, kun maailma on valkoinen mutta tehtaan piiput hohtavat punaisena. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat