Räntäisinä pimeinä loskapäivinä omista lempparivaatteistani on paljon iloa mielenkohottamisessa. Tämä punainen vanha duffelini on yksi näistä riemua tuovista vaatteista, se päällä ei vain voi murjottaa.

x18-horz

x19-horz

Oikeassa yläkuvassa näkyvän tupsumyssyn toivoisin myös tuovan iloa arkipäiviini, mutta se alkaa olla hautajaiskunnossa ylikäytön vuoksi. Toin sen mukanani Tokiosta pari vuotta sitten ja nukka on vallannut pikku hiljaa koko myssyn. Surku. Tai ehkä minun pitäisikin muuttaa asennettani ja yhdistää nukkavieruun myssyyni positiivisia merkityksiä kuten sopivasti elämää nähnyt tai paljon rakastettu. Paljon rakastettua myssyä voisi ylpeästi käyttää, eikä vain hävetä sen rähjäistä olemusta.

Kommentit (11)

Niina
2/11 | 

Ainakaan OBH Nordica -nypynpoistaja ei toimi paksummissa neuloksissa. Melkein hajotin koko laitteen, kun yritin herättää yhtä villatakkiani henkiin. :D Muuten kyllä näppärä laite.

opiskelija
3/11 | 

Ei varsinaisesti liity aiheeseen mutta kysyisin miten eksyit IT-alalle? :D Minkä koulutuksen kävit ammattia varten ja mitkä ovat työsi parhaimmat ja huonoimmat puolet? Ite olen kiinnostunut IT-alan hommista ja olis mukava kuulla asiasta ammattilaiselta. :)

nubie
4/11 | 

Suosittelen kyllä nukkakampaa, on huomattavasti hellävaraisempi kuin nypynpoistaja, ja jos vaan jaksaa kammata, niin sillä saa myös herkemmät villapaidat putsattua. Saa ainakin stokkan lankaosastolta.

Tessa
5/11 | 

No vitsit, tajusin, että minulla ei ole enää mitään värikkäitä vaatteita kaapissani. Tajusin myös miksi: Olen yksinkertaisesti käyttänyt ne loppuun. Loistavaa.

Jonku
6/11 | 

Voi ei, joka kerta kun näen tästä takista kuvan unelmoin samanlaisesta <3 Ihana!

noname
8/11 | 

Akryyli tms. tekoaineet menevät usein niin hirveään kuntoon, ettei niitä nypynpoistajalla elvytetä. Siis jos pinta on vanunut huopamaiseksi mössöksi. Nyppyjen poiston jälkeenkin se näyttää epäsiistiltä. Roskiin vaan ja seuraavalla kierroksella sijoitus laadukkaaseen villaan (jos iho kestää villaa).

J.L.D.
9/11 | 

Joistakin materiaaleista nypyt saa suht nätisti irti käsin nyppimällä neuleen ollessa märkä(siis vastapesty). Itse annan joillekin vaatteille elvytystä leikkaamalla nypyt varoen irti kärjestä kaartuvilla kynsisaksilla. Se vaatii tietysti vaatehuollolle omistautumista, mutta itse olen kokenut sen kaiken vaivan arvoiseksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012