Voisin oikeastaan pukeutua vaikka joka päivä tähän Ivana Helsingin Provinssi -87 -malliston Henna-mekkoon. Materiaalina vilpoinen viskoosi, mekossa taskut ja upea tulppaanikuosi, siinä niitä avainasioita minun kohdallani. Olen tosin edelleen tämän mekon kanssa kahden vaiheilla pidänkö sitä juhlamekkona vai arkimekkona. Jotenkin tuntuu siltä että hienompia mekkoja ei raaskisi arkisin käyttää (ettei ne kulu), mutta samalla ymmärrän tuon ajatuksen älyttömyyden. Vaatteet ovat käyttöä varten, ei niistä ole mitään iloa jos ne roikkuvat käyttämättöminä vaatekaapissa vaikka olisivat kuinka hienoja.

Kenkinä Minna Parikan Mimosat joiden kanssa otin pienen riskin sillä sateen mahdollisuus oli olemassa. Mutta aina voi hätätapauksessa ottaa käyttöön paljaat varpaat :D


Onko muilla tätä samaa (1st world) ongelmaa että lempivaatteitaan ei muka raaskisi käyttää? Tämä sama juttu nousee välillä esiin myös kenkien kohdalla, mutta ne olen jo ihan muutamaa hassua paria luukuun ottamatta leimannut kuluviksi käyttötuotteiksi. Niitä voi, saa ja kuuluu käyttää niin paljon kuin ikinä mahdollista. Mekkojen kohdalla en ole vielä ihan niin pitkällä.

Kommentit (9)

Susanna
1/9 | 

ON!! Nimimerkki kaapissani roikkuu lähes käyttämätön Ivanan seilor-mallistoon kuuluva mekko, jota raaskin käyttää vain harvoin. Katselen sitä sitäkin useammin! Ja mikä siinäkin on, että yleensä lempimekot onnistuu sössimään jollain, mikä ei lähde irti, mutta muut vaatteet pysyvät kiltisti puhtaina. Vähän sama kuin että mustavalkoraidalliselle matolle ne kahvit ja mustikat tippuvat juuri valkoisen raidan kohdalle. :D

Puudeli
2/9 | 

Jepulis, haudon vaatekaapissani vintagemekkoa mitä kävin ihastelemassa kaupassa monta kuukautta ennen kuin olin säästänyt rahat opiskelijabudjetista ostokseen. Nyt en uskalla käyttää sitä!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/9 | 

HAHAH no kyllä joo, muhun tosin aina kolahtaa kaikki mummolan verhokuosit :D Se on totta että kotiäitinä vaatteitaan säästelee, eikä kaikissa vaatteissani oikein pystyisi pikkunaperon kanssa edes olemaan kun pitää kyykkiä ja ollaan lattialla jatkuvasti :)

Suosittelen lämmöllä osallistumista johonkin Muotikirppiksen tyyliseen tapahtumaan myyjänä, oppii hyvin luopumaan vanhoista vaatteistaan kertarysäyksellä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

5/9 | 

En uskalla käyttää mun light converseja enää, ellen tiedä etten kävele kauhean paljon :D Tuntuu että niistä on pohja kulumassa kokonaan pois...?!

Murina
6/9 | 

Toi mekko muistuttaa kuosiltaan mummolan ikkunaverhoja, mut miten saatkaan sen näyttämään noin älyttömän hyvältä! Ja noi kengät ja laukku - piste iin päälle, täydelliset :).

Lempivaatteita tykkään kans säästellä ainakin näin kotiäitinä ollessa. Joskus sitä oikein kaipaa tilaisuutta, missä vois jotain ihanaa mekkoa käyttää :). Työelämässä tuli kyllä kaikkia mekkoja pidettyä.

Enemmän ongelmana on ns. Kaapissa kutistuneet lempivaatteet, joita ei raaski laittaa kiertoon ;)

Nanna
7/9 | 

Tunnistan itseni niin hyvin ja voi kun se onkin tyhmää! Kyllä niitä uusia lemppareita aina jostain ilmaantuu sitten kun vanhat viidentoista vuoden päästä ovat kauhtuneet käyttökelvottomiksi :D Lempivaatteet pitää myös pukea päälle aivan viimetingassa, että ne kärsii ihokosketuksesta (rasvasta ja hiestä ja kuolleesta ihosolukosta etc joita kaikissa meissä on :D) mahdollisimman vähän aikaa. Hassua ja ehkä tyhmääkin, mutta mitäpä sitä ei kolttujensa eteen...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011