Olen valtavan ihastunut tähän leopardikuvioseen kimonotakkiini. Se on yksittäisenä vaatteena aivan huikea, mutta ongelmaksi muodostuu joka kerta se, että en osaa yhdistellä kimonoa muihin vaatteisiin. Pelkällä kimonollakaan ei ihan voi lähteä. Olen kokeillut yksiväristä mustaa, tummaa vihreää ja nyt tällä kertaa mustavalkoista. 

Vieläkin on sellainen olo, että asu on liikaa. Liian räikeä, liian sekava. (Erittäin runsaan taustan vuoksi vaikutelma voi kuvissa olla sekavampi kuin se oikeasti oli.) Ja sinänsä hauskaa, että voin kulkea vaikka neonkeltaisessa kokohaalarissa ilman että oloni on lainkaan räikeä. Leopardikuosi on se juttu, jota sekä ihailen että kammoan. Ehkä se aiheuttaa arkailua.

Pitää ehkä vielä jatkaa kokeiluja ja siirtyä seuraavaksi farkkuihin.

Kommentit (6)

Halina
2/6 | 

Mulla on ollu useampi leopardikuosinen vaate (kengät, legginsit, 2 hametta, mekko) ja muistaakseni oon yhdistäny ne ruskeen ja mustan kanssa! Aika perus, mutta sellaset "savannin värit" sopii aika hyvin yhteen eläinkuosien kanssa :D Samoin nahka, esim. Nahkatakki, laukku tai nahkasaappaat. Ja jotenkin leopardikuosi on mun päässä joko naisellinen tai sitten "taiteellinen/boho" (miten se sanotaan? mutta hapsuja, sulkia ja isoja koruja heh), että itse en ehkä yhdistäisi lenkkareihin vaan esim. sandaaleihin tai talvella nahkasaappaisiin/nilkkureihin. Villinä korttina Afrikkalainen muoti on sairaan kaunista ja värikästä, sieltä saa kans inspiraatiota miten stailata esim. Kesällä :D Pinterest on tosi hyvä paikka etsiä eri maiden muotia!

Vierailija
3/6 | 

Hmm musta toi vois toimia hyvin pillifarkkujen, kireän topin ja korkojen kanssa :)

Olivia Rouge
4/6 | 

Vanhana leopardinkuluttajana musta ja punanen lepardin kanssa aina! Mutta mä oonkin aika sekametelisoppa koko akka :D niin ja siis MISTÄ tuo kimono mahtaa olla?

Vierailija
5/6 | 

Oletko koittanut överi-vaihdetta. Vaikka esmes kunnon värien kanssa yhdistettynä.

Valkoinen tähdikki
6/6 | 

Mä sitoisin tuon kimonon ehdottomasti kiinni! Sitoisin uumalle paksun mustan vyön (kimonotyyliin), mutta jättäisin yläosan ”rennosti hieman löysäksi/avoimeksi”. Liian avonaisen kaula-aukon välttämiseksi laittaisin kimonon alle mustan alushameen/alustopin ja mustat leggarit/pillifarkut. Hiukset laittaisin jotenkin kiinni ja jalkaani sujauttaisin mustat korkeakorkoiset nilkkurit. Jos haluaa näyttävyyttä, niin vyö ja leggarit voisivat olla nahkaa/nahkajäljitelmää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat