Leopardikuosin ja minun suhteeni on vähän erikoinen. Rakastan kuosia yli kaiken, mutta en jostain syystä pysty löytämään sellaista tapaa käyttää kuosia, että oloni olisi täysin rento. Miksi?! Yritän olla ylipukeutumatta ja pitää loppuasun mahdollisimman kasuaalina, mutta silti olo on pisaran verran kuin Pulmusten Peggylla. 

Tämä paita/mekko on kirppislöytö, hattu KN Collection, kengät vanha matkamuisto ja veska on kameralaukkuni.

Varmaankin se viimeinen keino olisi laittaa tukka kiinni tiukalle nutturalle, jolloin oman fledani kasaripermisvibat ja yleinen pörröisyys siliäisi tyylikkäämmäksi. Mutta en yksinkertaisesti viihdy tukka kiinni. Että jatketaan harjoituksia ja Peggynä olemista. 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Tohon asuun vois kans sopia suora tukka ja pipo sekä tyyliin mustat lenkkarit tai converset ym. rennot kengät :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat