Ok, nyt en virallisesti enää näe mitään otsiksen alta. Jännä juttu, että tykkään silti otsatukastani eniten ylipitkänä mallina, mutta sen kanssa eläminen on hieman haasteellista. Hiustrendeissäkin pyörii jatkuvasti kierroksella ylipitkä otsis, mutta kukaan ei kerro miten sen kanssa käytännössä toimitaan :D Kävellään nenä pystyssä? Hyväksytään muutamat oviin törmäilyt kivan tukan vuoksi?


t3

t3

Minulla on hirveä ikävä leppiksiä :D

Kommentit (17)

1/17 | 

Mietin toisinaan aivan samaa. Välillä kuikuilen alta kulmain, eli toisin sanoen alta otsatukkain (...) ja tosinaan törmäilen, mutta en leikkaa! Ainakaan vielä :D

Voi, leppikset on sympaattisia!

Rulgardiina
3/17 | 

Samojen ongelmien kanssa painitaan täälläkin. Otsatukka alkaa olla liian pitkä siinä vaiheessa, kun ripset ottavat siihen kiinni. Siinä kulmakarvojen alapuolen ja luomivaon välimaastossa on optimaalinen mitta, josta ehtii nauttia sen 3-4 viikkoa... Otsatukan leikkauskierron ja kassaerotilastojen (ansaitsen siis elantoni toistaiseksi kassaneitinä) välillä saattaa olla myös jokin yhteys.... :D

Lothwen
4/17 | 

Oi kun söpö tuo leppispiirros :D Itselläni oli joskus vuosia sitten ylipitkä otsis jota lyhensin tottakai joillain kynsisaksilla. Olihan sen taakse kiva piiloutua, mutta ei sieltä takaa mitään nähnyt :)

5/17 | 

Mää näin sut eilen Tuulensuussa! :) Odottelin porukoitani siinä pöydässä teitä vastapäätä ja hihittelin itekseni hölmölle kirjalle mitä luin, sit yhtäkkiä tajusinkin että sehän olit sinä joka siinä istuit :D

7/17 | 

Toi "minulla on hirveä ikävä leppiksiä" tuli jotenkin niin randomisti ja puskan takaa, että repesin vaan hillittömään nauruun :DD Ihana.

en osaa
9/17 | 

apua, millä osotteella tätä blogia saa seurattua bloggerin kautta? En vaan osaa :D

kullanmuru
10/17 | 

Ää ä! Haluaisin lukee sun blogia. Tykkään tästä ihan kamalasti. Mut miks ton tyhmän mainoksen täytyy hidastaa niin saakelisti tätä! Höh. Puol minuuttia täytyy odottaa, ennen kun saa rullattua alaspäin ja katottua, mitä ihkua oot keksinyt. Ärrinmurrin! Terkkujaa! (:

Neiti Koo
11/17 | 

Otsatukka on aina ongelmallinen! Tuo on kyllä ärsyttävä mainos, joka pompahtaa silmille kun blogiin tulee. :/ En tykkää sellaisista yhtään, mutta niitä tuntuu monellakin sivulla nykyään esiintyvän.

Henna
12/17 | 

Meillä oli sunnuntaina kesän eka leppis sisällä! Ihailin sitä hetken aikaa, kunnes kiikutin sen turvallisesti kädelläni ulos :)

rri
16/17 | 

Pesin uuen kämpän ikkunoita ja mikä yllätys löytykään ikkunan välistä: leppäkerttuyhdyskunta! Osa kuolleita, osa eläviä.

Annie
17/17 | 

Itsekkin pidän ylipitkästä otsatukasta :) Mutta lopulta sen alta ei näy mitään :) Itse olen kaarruttanut otsistani sisäänpäin. Se näyttää yllättävästi todella hyvältä! :) Kannattaa kokeilla! ; )

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011