Oho aurinkoa, jopas nyt. Sopisin kuitenkin mielialaltani enemmän Eppujen biiseihin. Siteeraan itseäni: "ensin oli kuranen kesä, sitten oli kuranen syksy ja ny odotellaan vielä kurasempaa talvea". Voi tätä positiivisuuden riemuvoittoa. Taitaa olla perinteinen marraskuublues menossa meikäläisellä. Samaistun Sheldoniin nyt niin rankasti, en saisi hymyä ulos vaikka kuinka pusertaisin:

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=5WtD23tWJAM">http://www.youtube.com/watch?v=5WtD23tWJAM[/embed]

Nöpö toivottaa rentoa kivaa sunnuntaina, minä en.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (21)

Venla
2/21 | 

Mun on jo pidemmän aikaa pitänyt tulla tänne kirjoittamaan jotain hehkua, mutta uskaltauduin vasta nyt. Tästä blogista ja susta sen kirjoittajan on tullut mulle viimeisten parin vuoden aikana jonkinlainen ihanan lämmin kolo, tuun aina iloiseksi kun luen tätä ja nauran sun höpsöille jutuille (hyvällä tavalla!). Toivon aina, kun käyn Tampereella, että näkisin sut, mutta sä selkeästi välttelet mua. :D Huippua, kiitos!

Liisa
4/21 | 

Kun tuo kenkäarvonnan kommenttiosio on niin tukossa, kysynpä täällä. Pystytkö oikeasti kävelemään noilla moderneilla puukengillä joita esittelet kuvissa? Huikeat, mutta ovatko oikeasti käyttökengät?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

ne oli itseasiassa omistakin epäilyistä huolimatta tosi hyvät jalassa ja helpot kävellä, paljon iisimmät kuin esimerkiksi noi perusavokkaat mallistosta :) hämmentävää, mutta totta. Ainoa mikä voi tuottaa vaikeuksia on toi megapaksu päkiäplato, kun silloin häviää vähän kosketus maaperän epätasaisuudesta, mutta tämä siis itsellä aina kaikkien platokenkien kanssa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
8/21 | 

hahhhah ihan huippu kommentti, KIITOS :D :D on tosi kiva kuulla että voi nauttia myös täysin vastakkaisen persoonan jutuista, ihan vaan "viihteen" vuoksi, ilman että on tarvetta alkaa yrittää muuttamaan bloggarin tyyliä, mielipiteitä tai lemmikkiä ;) ja trust me, että niitäkin ihmisiä riittää, jotka eivät hyväksy mitään muuta kuin oman tyylinsä. Oot mahtava!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Maria
14/21 | 

Lähettäisin sulle mielelläni osan mun hyvästä mielestä nyt! Jos voisin. Hali. <3

15/21 | 

Mä olen tänä syksynä koittanut ihan superekstrapaljon panostaa siihen, et saisin hyvän tuulen pidettyä yllä: olen poltellut paljon kynttilöitä, ostanut paljon mausteisia teitä (siis.. no, teetä, miten se monikoissa taipuu? :D) joita olen lipitellyt litrakaupalla ja koittanut ajatella et no kohta on joulu ja kohta on lunta ja voi lasketella ja.... Yleensä siis en ole mikään syksyihminen tosiaan. Mut tsemiä sullekin mielialan virkeenä pitämiseen!

Selene
16/21 | 

Tällaisina päivinä todella on parasta tehdä olonsa mukavaksi sisällä kynttilöiden, teekannullisten ja hyvien kirjojen kanssa. Nöpö ainakin näyttää tällä kertaa tyytyväiseltä. :-)

Minna
17/21 | 

Josko maanantai alkaisi lupaavammin. Ajattelin että nyt voisi olla hyvä hetki kehua ja kiittää. Blogista nimittäin. Luen tätä silloin kun kaipaan tasapaksuun arkeeni jotain kaunista, iloista ja kiehtovaa. En ole oikeastaan lainkaan kiinnostunut muodista tai vaatteistakaan. Pukeudun itse lähinnä väljästi, värittömästi ja välittämättä muusta kuin käytännöllisyydestä. Mutta siltikin nautin juttujesi lukemisesta ja kuvien katselusta. On ihanaa kun osaat jakaa oman kiinnostuksesi aihetta kohtaan niin aidon innostuneesti ja vilpittömästi. Sillälailla, että tunteisiin voi samaistua, vaikka itse innostuksen aihe ei nappaisikaan niinkuin yhtään.

En siis tykkää kissoista, muodista, laukuista, korkokengistä, koruista, matkailusta, minkäänlaisesta urheilusta enkä etenkään Minna Parikan töistä. Silti sinä olet mielestäni ihastuttava ja blogisi mainio! :D

Tuulia
18/21 | 

Toivottavasti pian on jo parempi fiilis - kevättä ja kesää kohtihan tässä mennään. Nautitaan kuitenkin välissä vaikka joulutunnelmasta ja kauniista talvipäivistä...

Marja
19/21 | 

Marraskuut vaan on tämmöisiä - kamalia - ainakin itselläni monesti tosi alakuloisia. Onneksi kisut ovat aina samanlaisia, oli oma mieli millainen tahansa! Toinen kisu mahan päällä ja toinen vieressä kehräämässä antavat lohduttavaa lämpöä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla