Joutilaina kesäpäivinä aloin punomaan hiuksiini yhä useammin ja useammin lettejä. Välillä otsatukkaa, välillä koko päätä kiertäviä palmikoita ja urheilun vuoksi ihan vaan perus saparoita.


Kuva: PunkMarko

Roller derby -kampaukseni siirtyi pikkuhiljaa arjen puolelle, hieman vain pörröisempänä versiona. Letti on vaivaton tehdä, ja se on huolettoman näköinen, eli juuri sellainen kampaus mistä minä pidän. Johtuen siis siitä, että en juuri loista taidoillani nyhertää monimutkaisia kampauksia :D


Tavallisista leteistä saa pörröt ihan vaan nyppimällä niitä monesta eri kohtaa auki, vetelemällä suortuvia irti sieltä täältä. Jos hius on luonnostaa liukas, pitänee käyttää jotain mattapintaa antavaa ainetta alla.


Siitä ei ole kuin muutama kuukausi kun ostin 100 kappaleen megapakkauksen mustia hiuslenkkejä, ja jokainen niistä on tehnyt katoamistempun! Kuka syö hiuslenkkejäni?

Kommentit (25)

3/25 | 

Hah, hiuslenkit ovat meidän Nemo-kissan suurin intohimo. Se tulee repimään ne suoraan päästä, ja sitten niitä heitellään pieni tovi niin että minä heitän ja Nemo noutaa. Leikin päätteeksi hiuslenkit sitten hukutetaan joko vesikippoon tai ruoka-astiaan. Niinpä mä liikun yleisellä paikalla sellaisissa kissan natustamissa hiuslenkeissä. Pahimmat kissanruokakimpaleet pyrin sentään putsaamaan pois ennen uusiokäyttöä. ;)

Kirarama

Nyt on ihan pakko kysyä, että MIKÄ IHMEEN puhelinnaruponnari?? Koitin googlata enkä löytänyt mitään ja kiinnostus heräsi!

8/25 | 

Minäkin pitkään mietin, että oletko se sinä. Se ei suinkaan johdu "hikisestä derbynaamasta" vaan kasvosi näyttävät jotenkin ihan eri mallisille, kuin kuvilla yleensä. Jopa silmätkin näyttävät eri mallisille, kun katse on "eri suuntaan" kuin yleensä asujuvissa jne..

sara
9/25 | 

En tiedä, mutta ainakin nuo perushiuslenksut syö sun hiuksia!! Vaihda puhelinnaruponnareihin! Pysyvät helpommin tallessakin, true story.

12/25 | 

Epäilen että hiuslenksut on kauniissa rivissä joko jääkaapin tai pyykinpesukoneen alla! Sieltä löytyivät minun ponnarini ja jokainen kateissa ollut korviskin.;)

Haiha
13/25 | 

Siis oletko sinä tuossa ekassa kuvassa?

En yleensä hukkaa hiuslenkkejäni, lähinnä ne poistuvat käytöstä vanhuuden haperoina. En ole myöskään meinannut löytää kivoja hiuslenkkejä, joissa ei olisi jossain kohtaa ilkeää metallipalaa tai liimakönttiä (varsinkin nuo liimalla yhdistetyt lenkit usein luokattoman huonosti liimattuja).

Hanna
14/25 | 

Nöpö? Meillä toinen kissa on ihan hulluna hiuslenkkeihin. Jos laukku unohtuu auki, niin varmasti on tuo otus pihistämässä sieltä lenkkejä leikkeihinsä :)

Milwiina
15/25 | 

Olen myös sitä mieltä että Nöpöltä kannattaa "kysyä" ponnareiden perään :D

Misu
16/25 | 

Mulla on sama ongelma hiuslenksujen kanssa. Oon vakuuttunut, että ne on samassa paikassa parittomien sukkien ja kuulakärkikynien kanssa. Mutta missä?!

kismi
17/25 | 

Sama ongelma sekä lenksujen että pinnien kanssa. Ostin viime kuussa jättipaketin sekä pinnejä että lenksuja - pinnejä on jäljellä 5 ja ponnareita 3. Mihin ne katoaa!? :D

18/25 | 

Hiuslenkit menee ihan varmasti samaan paikkaan hiuspinnien kanssa. Niillä on joku salainen tapaaminen.

Oon ite koko kesän oottanu että hiukset kasvais pituutta, että saisin tehtyä kivat letit. Pari senttiä vielä buhuu.

19/25 | 

Jep, kerran kuussa hankin läjän ponnarinpidikkeitä ja pikkupinnejä kun tykkään pitää tukan kiinni ja pois hikiseltä naamalta (raskaushormonit, pää hikoilee, muuten en...). Viikossa parissa kaikki ovat hävinneet kuin pieru Saharaan. Sitten hätäpäissäni lainailen 2-vuotiaan tyttäreni Hello Kittyjä ja pelkään poistua kotona, ettei sekoiteta Tuksuun;)

Sukkia varten on parittelulaatikko: yksinäiset sukat menevät pyykistä laatikkoon ja poistuvat vain paritetuina, tunnekin itseni sukkasutenööriksi aina välillä. Mutta ponnarivärkeille tapahtuu jotain mystisempää.

Haha, aivan ihana keksintö tuo sukkien parittelulaatikko!! :D Ihan selvästi niksi-pirkka -ainesta! Voisin laittaa samanlaisen miehen kaappiin, kun aina hänen sukat hukkaavat mystisesti partnerinsa. Ponnareiden ja pinnien katoaminen kuulostaa tutulta, ja välillä niitä löytyy mitä ihmeellisimmistä paikoista tai sitten ne vain katoavat olemattomiin. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011