Siteeraan tässä jutussa itseäni tuolta Liikunnanvihaajan puolelta, koska aihe sopii rättiblogiinkin. Aiheena farkkujen ostamisen kauhut ja Levi`s Curve ID.

Ette ole varmaan voineet välttyä Leviksen Curve ID-farkkukampanjoinnilta? Jos joku on kulkenut laput silmillä, kyseessä on mallisto, josta pitäisi löytyä oikea malli jokaiselle hanurille. Saanen epäillä, mutta olen kuitenkin sen verran mainosherrojen vietävissä, että New Yorkissa hetken epäröinnin jälkeen sipsutin sisälle Leviksen omaan liikkeeseen.

Oikeasti kammoan farkkuja ihan yli kaiken, tällä kropalla ei vaan koskaan löydä istuvia. Ei. Koskaan. (Drop crotch -mallia sentään löytää, onneksi edes sitä). Pitkärimpulan ihana ongelma on ilmiselvästi puntin pituus eli lyhyys, mutta myös se, että vyötärö on luonnostaan korkealla. Kyllä ottaa nuppiin, kun löytäisi muuten ihania farkkuja, mutta takamuksesta sopivat farkut tuovat vyötärölle poikkeuksetta muffarin. Eikä pelkästään jenkkakahvojen vuoksi (jenkkakahvat täältä toki löytyy), vaan farkut on mitoitettu kääp.. siis normaalimittaisille siskoille, joiden lonkkaluut eivät osu suoraan vyötärökaistaleen kohdalle. Oikeasti, miten paljon voikin ahdistaa, että ei ole toivoakaan saada kivoja farkkuja vaan aina joutuu tekemään kompromisseja.

206f464ba413194f_screen_shot_2011-02-16_at_95925_pm

Siksi tuo Curve ID -mallisto kuulosti niin kivalta, voisiko "poikamalliset" slight curvet sopia vyötäröstä kerrankin kohdalleen? Että liikkeeseen vaan ja innokkaan myyjätytön armoille. Tyttö mittasi lantioni farkkupaikat ja totesi, että slight curve tosiaan on minun mallini (aka no ass -malli). Sitten hän kysyi mitä tuumakokoa yleensä olen. Vastasin että varmaan 30 lantiosta. Tyttö vilkaisi minua kulmiensa alta, alkoi nauramaan ja sanoi, että lähdetään tuosta 28-tuumasta kokeilemaan. Tässä vaiheessa minä aloin nauramaan ja totesin, että jos nyt sittenkin otetaan se 30, ettei muffarin tarvitse alkaa itkemään sovituskopissa. Myyjä pudisti päätään ja suostui ottamaan mielenrauhani takaamiseksi varalle 29-tuumaiset, mutta totesi niiden pyörivän ylläni.

Minä en pidä pientä takamusta mitenkään tavoitetilana (päinvastoin, isot persaukset ovat grrr) mutta tälläisenä no ass -mallisena slight curvena, joka on hoikistunut reippaasti vuoden kuluessa, kyllähän se hitto vie oli sadetanssin paikka kun 28-tuumaiset sujahtivat ylleni hups vaan! Woohoo! Myyjä totesi, että nekin olivat liian väljät (farkkuihin pitää kuulemma tunkea itsensä kuin makkara suoleen -ei mietitä mitään pervoja siellä sitten, tää on tosijuttu) ja lähti etsimään 27-tuumaa. Ehm... saanen mainita, että minä en todellakaan ole mitään 27-kokoa, tai saatoin olla sitä joskus ala-asteella. Ikävä kyllä hyllystä ei löytynyt riittävän pitkää puntin pituutta (ylipäänsä koko liikeessä ei ollut 36-punttia!) siihen kokoon, joten kävelin lopulta ulos tyhjin käsin.

En tiedä onko Curve ID-farkkujen omituinen mitotus kehitetty nimenomaan naisia silmällä pitäen ;) Levi`s Curve ID - jotta voisit edes kerran tuntea olevasi pieniperseinen.

Päivitys 2012: Tampereen Studio 25:ssä valitin Anulle tuota puntin lyhyyskriisiä ja hän lupasi katsoa josko voisi tilata liikkeeseen Slight Curvea 36-puntilla haluamassani värissä. Ja tällä viikolla farkut lopulta saapuivat. Ikävä kyllä 36-pituudella oli saanut vain tummansinistä kapeaa mallia, kun minä olisin halunnut nimenomaan perussiniset. Sovitin silti tummaakin että näen istuvuuden ja ai että, ihana ihana piiiitkä puntti <3 Eli tiedoksi teille pitkäsäärille, Studio 25:ssä on nyt saatavilla tuota mittaa Leviksen Curveista. Minä en ostanut tummia Curveja vaan jään odottamaan sitä ihmettä, että perussinisiä Curveja tulee joskus markkinoille 36-puntilla. Sen sijaan ostin kääntöpunttiset rennot Leviksen Skinny Rollerit ja ne ovat ihan mahtavat! Kesä tuu jo!

Ps. saa avautua farkkukriiseistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (72)

1/72 | 

Mä oon jo pitkään haaveillut noista farkuista! Ehkä vielä jonkin päivänä saan pyllyni raahattua testailemaan noita. :P

ano
2/72 | 

Mä oon jo ajat sitten todennut, että parempi pysytellä hameissa :D En tajua miten jonkun mielestä farkut on mukavat... puhumattakaan että sopivia farkkuja ei vaan löydy ja uskoisin noilla leviksilläkin olevan aika suolainen hinta :P

3/72 | 

Mulla on ihan päinvastainen ongelma kuin sulla. Ja farkkuja yhtä hankala löytää.. Mulla on iso ahteri ja kapea lantio. Olen lyhkäien ja suhteellisen tiimalasi. Kaikissa malleissa selän kohdalta minua mahtuisi kaksi sisään mutta kankusta kiristää. Aina ne lepattaa ja pitää vyöllä kiristää, jolloin kangas menee ikävästi ryppyyn ja painaa vyötäröä. Ja sitten ne ovat aina aivan liian pitkät. Pitääkin mennä testaamaan, mitä myyjä minulle suosittelisi ;)

tiij
4/72 | 

Mulla on ongelma just päinvastainen kuin sulla: oon lyhyt mutta persettä löytyy :-D Yhdellä jenkkilän matkalla sitten puolvahingossa päädyin Leviksen liikkeeseen ja aattelin testata noita huvikseni. Myyjä vaan katto että "joo demi curve sulle, 27-tuumanen vyötärö, tuolla on sovituskoppi". En edes uskonut mahtuvani noihin, koska GT:n vastaavissa perse ei vaan mahdu niihin. Niinpä oikeesti hämmästyin kun ne istui täydellisesti, lahkeetkin oli tarpeeks lyhyet ja farkut ihan muutenkin supermukavat päällä! Nyt maanantaina on taas lähtö jenkkeihin, tiedän mitä menen ostamaan lisää, koska noi alkaa olla jo aika kuluneet ahkeran käytön seurauksena :-D

Heli
5/72 | 

Moi! Tiiätkö sä, että myydäänkö noita farkkuja missään muualla kuin tossa studio 25? :D Nimittäin Oulun seudulta ei sellaista liikettä löydy (tietääkseni). Itellä on ainaollut ongelma isohanuri :DD

Karita

Itse bongasin Haloselta niitä Tampereella muutamaa mallia, luulisin että Oulussakin sieltä löytyisi.

Agatha
6/72 | 

En muista sanoinko tästä jo tuolla toisella puolella, mutta kun itse kävin sovittamassa noita farkkuja, niin ainakin silloin kahden eri värin sama koko oli eri kokoinen. Joten ei kannata välttämättä sokeasti luottaa vielä tohon sovitukseen jos aikoo ostaa eri värin.

Muuten noi ostamani on kyllä olleet kerrankin vyötäröstä istuvat farkut. Omani ostin Leviksen omasta liikkeestä.

adsku
7/72 | 

Moi! Täytyy nyt kysyä ihan puhtaasta kiinnostuksesta että paljonko sulta löytyy tuota pituutta? Olen itse 184 cm ja 34- puntilla oon pärjännyt melko hyvin, ainakin Dieselin ja juuri Leviksien tapauksissa.

.

Ei se aina oo pituudesta kiinni. Sullahan voi vaikka olla vähän pitempi selkä kun Niinalla yms.

Chatte
8/72 | 

Olen painiskellut samanlaisten farkkuongelmien kanssa jo vuosia.. Pituutta +180cm, lonkkaluut korkealla etc. Löysin kuitenkin ongelmaani ratkaisun Nudien farkuista! Ja nimenomaan mallista High Kai! Ne ovat miesten, kyllä vain, tiukat pillifarkut korkealla vyötäröllä. Ja mikä parasta, pituus 34" vastaa oikeastaan kolmekutosta, eli punttia riittää. Ainakin minulle ne istuvat kuin hanska! Kannattaa poiketa myös Carlingsissa tsekkaamassa farkkuvalikoima.

Chatte

Juu, ehdottomasti käyvät no ass- malliselle :D Hieman muodokkaamman takaliston saattaisivat litistää aika pahasti..

Cerp
9/72 | 

Mä oon satakuuskytä senttiä hattu päässä ja mun on äärimmäisen vaikea löytää tarpeeks lyhyitä puntteja! Pillit nyt menee, kun niissä pituus ei näytä niin kamalalta, mutta leveelahkeisia saa metsästää. Mulla on tasan yhdet sopivanmittaiset bootcutit (leviksen nekin muuten)

Lisäksi en löydä ikinä istuvia housuja, 27-tuumaisia aina ostan ja kotona käytön jälkeen ne tippuu päältä. En vaan osaa tunkea jalkaani niitä pienempiä :D

blöö
10/72 | 

Mä oon noin 36 kokoinen, ja demi curvet koossa 25 on passelit, kerranki farkut jotka on sopivat vyötäröltä, eikä kuitenkaan kiristä reisistä tai pohkeista niinku muut tähän asti! Ja siis istuu kuitenkin napakasti =) Toisetki ostan kunhan kukkaronnyörit antaa myöten :D

11/72 | 

Mua kiinnostaa nuo farkut todella paljon, mutta tällä hetkellä odottelen vaan, että lompakkoni maagisesti tulis paksummaksi ja olisi vara ostaa :P

Aija
12/72 | 

Sama ongelma: millonkaan ei löydä tarpeeks pitkiä lahkeita. Tai siis sovitus kopissa 34 lahkeet on ihan jees, mutta sitte ku ne kerran pesee nii heti on semmoset just liian lyhyet että ärsyttää. Joissakin malleissa mulle kyllä riittää 34 lahje, mutta ois kiva joskus saada semmoset .. ylipitkät housut!

Maikki
13/72 | 

Samanlaisia ongelmia farkkujen löytämiseks on myös tällasen urheilullisemman kropan kanssa, kun reittä ja kankkua löytyy mutta vyötäröllä ei ole mittaa niinkään paljon. Housuja saa sitten kuroa vyötäröstä vyöllä kiinni ja sehän ei ole kivan tuntuista eikä näköistä!

ella
14/72 | 

Nassuttaakseni täysin aiheeseen liittymättä: poliittisesti korrektia on puhua lyhytkasvuisista, keskimittaisista ja pitempi kasvuisista ihmisistä. "Normaalimittainen" luokittelee kaikki siihen kuulumattomat epänormaaleiksi.

Tosin kun vaatekaupoissa pyörii tulee miettineeksi väkisinkin, minkä *piip* mallisille ne vaatteet oikein on suunniteltu ja onko sitä vaatemallistojen "keskimittaista" ihmistä olemassakaan... Ihmettelen hippusen, miksei naisten vaatteissa ole enemmän tällaista vartalotyypin mukaan markkinointia, sillä kyllähän miesten puvuissakin on erikseen mitoituksia lyhyille, pitkille, tanakoille ja hoikille sekä näiden yhdistelmille. Itse ostaisin kyllä mielelläni vaatteita luokituksella "persjalkainen hobitti" :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

minä ainakin luen itseni ihan hyvällä fiiliksellä epänormaaliksi pituuden puolesta :D tai ainakaan en sovi standardinaisen mittoihin, eikä tarvikaan. Farkkuja vaan olisi kiva löytää... Mieheni on mallia persjalkainen hobbitti joten tunnen tuskasi sitä kautta, istuvien vaatteiden löytäminen on suomesta yhtä tuskaa!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

-
15/72 | 

sanan kääpiö käyttäminen, edes puoliksi, ei ole mielestäni kovin korrektia. tai ehkä se kolahti vain vyön alle kun minulle on vuosien saatossa huomauteltu toistuvasti lyhyydestäni.

tämän kääpiön eli mukamas normaalimittaisen farkkuongelma: kaikki farkut ovat aina liian pitkiä, ja kun ovat sopivat perseestä niin sitten löysät lantiolta.

jllö

no ei nyt tarvii ihan tosissaa ottaa :d mun kaveri on tosi lyhyt ja sitä on kiusattu, mut ei sitä haittaa sana kääpiö :DD

16/72 | 

Voi että, olisiko näistä tosiaan apua? Olen 177 cm kurvikas tapaus, ja jos löydän tarpeeksi pitkät puntit lepattaa yläosa rumasti, ja jos yläosa ja hanuri istuvat ulottuu lahkeet pohkeeseen... Kiitos vinkistä, laitan nämä korvan taakse.

EmmiC
17/72 | 

Farkkujen ostaminen... Yleensä farkut jäävät kokonaan sovittamatta siksi, että:

1) On muutenkin tukalan kuumaa kaupoilla pyöriessä, eikä ajatus farkuista JA sovituskopista kiehdo yhtään

2) päällä on mitä ihmeellisin asu ja jalassa vaikeat kengät, ja pelkkä riisuutuminen ottaa oman aikansa (eli n. minuutin = liikaa)

Mutta jos kuitenkin kerran saan aikaiseksi reipastua ja mennä sinne pukukoppiin, niin kyllä se v*tutus tulee viimeistään siellä ollessa, tai pois tullessa. Huolimatta n. 10 farkkuparin riippumisesta pukuhuoneen naulakossa, ei sieltä löydy hyviä. Jalkani ovat keskimittaiset, mutta vyötärö kapoinen suhteutettuna lantioon sekä persaukseen. Kaikki ovat tyyliä:

1) Liian lyhyet puntit

2) Överilöysät vyötäröltä, mutta kiristävät persuksista ja reisistä

3) Löysät reisistä ja pepusta, mutta tekevät jenkkakahvat vyötärölle

4) Ihan kivat... Mutta tarkemmin tarkasteltuna väärän väriset ja ihan helvetin kalliit.

Tämän jälkeen poistun sovituskopista, ja samaa vauhtia ulos koko liikkeestä.

MewMew
18/72 | 

Saa avautua, vai? No tässä tulee omakohtaista kokemusta!

Hoikan vyötärön (mutta muhkean peräsimen) omaavana minulle ei ole tullut vastaan yhtäkään pöksyä joka ei olisi jättänyt koko pikkuhousushowta koko kansan näkyville, kiitos selästä ammottavana lepattavan farkun vyötärön... (jonka tietysti näppäränä tyyppinä kuristin umpeen vyöllä, luoden ihka-uusia jenkkakahvoja sinne missä niitä ei muuten olisi ja farkkujen ulkonäöstä en edes aloita.. Ja eihän ne penteleet pysyneet edes niinkään ylhäällä.)

Ostin semisiniset (?) Bold Curvet, ja tadaa- Kerrankin minulla on farkut, jotka jäävät paikoilleen ILMAN VYÖTÄ!

Käytän niitä farkkuja nyt melkeimpä joka päivä. Mutta...

Ei sillä ettei omassa jääräpäisyydessäni olisi vikaa, mutta farkkujen ahkera käyttö ja korvien sulkeminen myyjän "ota koko pienempi"-puheille minulla on nyt persauksesta löpsöttävät, mutta vyötäröstä hyvät farkut. :: D aww yee...?

Noh, ainakaan ei tarvitse nykiä niitä pöksyjä ylöspäin joka kolmas sekuntti.

Em
19/72 | 

Mulla on pituutta vain 170cm, en siis ole erityisen pitkä. Mutta silti mulla on usein sama ongelma: liian lyhyet lahkeet. En tajua. Johtuu varmaan siitä, että olen yleensä pienintä vaatekokoa ja niissä on monesti lyhyimmät lahkeetkin. Toinen ongelmani vaikuttaisi olevan leveä lantio, koska matalavyötäröiset farkut ei aina mee kiinni ja korkeavyötäröiset saattaa puristaa kovasti lantiolta ja olla isot vyötäröltä. Toisaalta en omista juurikaan tuumamitoitettuja farkkuja, koska ne on usein kalliimpia enkä oo kovin moniin kivan näköisiin ja sopiviin törmännyt.

Mairajal
Liittynyt25.9.2013
20/72 | 

Mulle kävi ihan samanlailla intialaisessa Levis-liikkeessä. Myyjä toi kokoa 27, iwl wtf, viimeks oon pitänyt 27:aa yläasteella. Noh, lähdin liikeestä kaksien farkkujen kanssa ;) Lieneekö kokoluokitus muuttunut isommaksi, että tuntisimme olomme hoikaksi, kun mahdutaan yläasteaikaisiin farkkuihin?

21/72 | 

Pitkäjalkaisille suosittelisin Liu Jo:n Standard ja High waist-malleja! Itse 180 senttinen ja puntit on välillä liiankin pitkät. (voitteko kuvitella, hah!) ISONA plussana lisäksi leikkaus, eli muotoleikkausten ansiosta istuvan ihan sairaan hyvin. Eivät litistä ja levennä takapuolta, vaan tekevät sen pyöreäksi ja "nostavat".. Aika paljon luvattu, eikös? Mutta totta se ja vaan kokeiltava päälle. Lyhyemmille löytyy myös malleja, joten ei hätää. :) Tampereella myy Room ja stocka, verkosta saa fashionstore.fi-verkkokaupasta.

:)

Niin ja ovat muuten maailman ensimmäiset push up-farkut...

(muhun selvästi uppoo myyntipuheet!)

villahuivi
22/72 | 

Ei taida olla mikään epätavallinen ongelma löytää istuvat farkut, ainakaan kommenttien määrästä päätellen!

Mä en ole kokeillut noita Leviksiä, mutta sain joululahjaksi lahjakortin Nomo Jeansin mittatilausfarkkuihin. Niillä on liike Kampissa (ei taida olla muualla Suomessa, harmi!!), ja siellä saa valita millaiset farkut haluaa: lahkeen leveys, kangas, kulutus, vyötärön korkeus, taskujen malli ym. Sen jälkeen mennään alusvaatteet päällä sellaiseen koneeseen, joka skannaa alakropan, ja farkut tehdään sen mukaan istuviksi! Itse ostotilanne oli ainakin tosi helppo (verrattuna normaaliin farkkujen ostoon, luulisin että edes vaikka olis ns. normaali kroppa...). Toimitusaika on n. kk, joten vielä en ole saanut uusia farkkujani kokeilla, mutta Nomolla on tyytyväisyystakuu - farkkuja korjataan tai teetetään uudet, jos ne ei sovi.

Kauhee mainospuhe, mutta mulla on tosi kovat odotukset mun uusien farkkujen suhteen :) Ne ei ihan halvat ole, maksaa siis joku 130 €, mutta mun mielestä hintansa vääti. Ja ilmeisesti mun mieskin on kyllästynyt siihen, että mä valitan farkkuostosten vaikeudesta, että se halusi satsata ja hankkia mulle kunnon farkut!

Niin ja se piti vielä mainostaa, että ne lähettää valmiin tuotteen postissa, niin mun nähdäkseni muualtakin jos tulee käymään pääkaupungissa, niin ei tarvii tulla uudestaan hakemaan housuja niiden valmistuttua.

Onko kellään muulla kokemuksia Nomosta?

Terhi
23/72 | 

Olisihan ne ihan kivat, jos noita Leviksen malleja tehtäisiin myös sille 36 tuumakoolle vyötärön puolelta...

M
25/72 | 

miten paljon noissa farkuissa on joustoa, siis esim. elastaania tai muuta vastaavaa prosentteina?

26/72 | 

"olivat liian väljät (farkkuihin pitää kuulemma tunkea itsensä kuin makkara suoleen"

käytin pitkään kireitä farkkuja ja heti kun tajusin mistä jatkuvat alavatsakivut johtui niin hankin väljemmät farkut, eli itse en allekirjoittaisi tuota..

Nutta

Nyt kun farkkujen tiukkuudesta on paljonkin blogeissa puhuttu, olen ihmetellyt juurikin tätä samaa itse. Että olenko ainoa ihminen, jonka mielestä just sellaiset väkisin päälle vedettävät farkut aiheuttavat julmaa vatsakipua. Ja juu, ei lopu vielä viikon jälkeenkään, vaikka farkkujen kai silloin pitäisi jo antaa sen verran periksi.

Minttu
27/72 | 

Hei,

Ensinnäkin, kiitos kivasta blogista!

Itselläkin ongelmia löytää hyviä housuja, minä kun olen tällainen pötkö ilman vyötäröä... Olen lähdössä New Yorkiiin ihan parin viikon päästä ja kysynkin muistatko missä päin tuo Leviksen farkkukauppa oli? Ja suunnilleen minkä hintaisia ne curvet olivat?

kiitos! ja ihanaa alkuvuotta :)

aino
28/72 | 

Täällä myös yksi mekkotyttö, joka ei ole käyttänyt farkkuja peruskoulun jälkeen eli kuuteen vuoteen. :o

Ei vaan kans löydy sopivia sitten millään. Olen 168 pitkä että se ei onneksi haittaa, mutta minulla on kapeat reidet ja kapea vyötärö, mutta valtava perä. Kun otan takapuolesta sopivat farkut, ne roikkuvat reisistä ja vyötäröltä. En silti ole moneen vuoteen käynyt oikeissa farkkuliikkeissä, enkä edes tiedä mikä voisi olla farkkukokoni nykyisin, pitäisi ehkä käydä kokeilemassa. Ei silti että niin farkkuja tai muitakaan housuja kaipaisin, viihdyn paremmin mekoissa ja hameissa, mutta voisi olla ihan kiva vaihtelunkin kannalta, että omistaisi edes yhdet housut. (Muutkin kuin tuulihousut lenkillä käyntiä varten.)

Henne
29/72 | 

Ei hitto, oon niiin monesta paikasta ehtiny 36 puntilla varustettuja farkkuja. En siis oo läheskään niin pitkä, ku sinä. Vaan vartaloni on täysin eri paria. Selkä on lyhyt, ku mikä ja jalkoja ja käsiä ois vaikka muille jakkaa! Oliko mitenkä hintavat nuo levikset?

Maria
30/72 | 

Allekirjoitan myöskin farkkuongelman, mutta edelleenkin täysin päinvastaisen kuin sulla. Oon suunnilleen 167 cm pitkä ja omaan tiimalasivartalon. Se on niin turhauttavaa kun pohkeista ja pituudesta farkut kyllä menee, mutta ne jää reisien ja takapuolen takia puoleen reiteen! Hemmetti Ja JOS saan ne taisteltua jalkaan, vyötäröstä ne lerpattaa ja joudun köyttämään itseni kiinni vyöllä. Sitä paitsi oon aina inhonnut ajatusta farkkuleggareista mutta jouduin pyörtämään ajatukseni kun löysin maailman mukavimmat jegginsit! Ne istuu joka puolelta, tukee ja imartelee ja niissä on jopa valetaskut, eli ne ei näytä sellasilta peruslegginsseiltä. Ostin niitä samantien kahdet ja nyt on sellanen tunne että meen hamstraamaan vielä yhdet eriväriset. Mutta täytyy kyllä tsekata toikin mallisto!

Esteri
31/72 | 

Sama ongelma täällä farkkujen kanssa, puntit on aina liian lyhyet ja muutenkin istuvuudessa on toivomisen varaa. Etenkin tuo lonkkaluu-ongelma on aina. Luulin bold curven olevan vastaus ongelmiini, mutta mun kapea vyötäröni oli aivan liian ylhäällä niille farkuille.niiden kapea vyötärö tuli todella kipeään kohtaan luoden juurikin tuon muffarivaikutelman. (Mahtava sana!) Koskakohan joku farkkuvalmistaja alkaa tehdä farkkuja oikeasti pitkille ihmisille? Välillä tuntuu, että pitkätkin puntit on suunniteltu lyhyille ihmisille, joilla on vain korkeat korot lisäämässä pituutta koipiin... :)

Sahza
32/72 | 

Täälläkin yksi tyytyväinen slight curve –farkkujen omistaja, käytän niitä suurin piirtein joka päivä.. Löysin omani Berliinistä, onnistuin nappaamaan liikkeen ainoat 29/36” kokoiset. Lee:llä on myös muutamia tarpeeksi pitkiä malleja, ja Dieselillä yksi malli jonka lahkeet yltävät kantapään alle 186cm pitkällä ihmisellä (hämmentävää). Yllättävän usein olen löytänyt tarpeeksi pitkiä ja istuvia farkkuja myös JC:ltä (kokemuksieni mukaan Helsingin Forumin liikkeessä paras valikoima & myyjien asiantuntemus).

S
33/72 | 

Mä kävin kokeilemassa noita Leviksiä, mutta ei mun pyllylle niistä sopinu mikään. Jäi tyhjää vähintäänkin tohon reisien ja lantion yhtymäkohtaan eteen. Onneksi on hameita...

Kaisa
34/72 | 

Farkut on ihania! Jos siis omistaisi tasapaksun vartalon tikkujaloilla... huoh.. Persusta saa tunkemalla tunkea 40 kokosiin farkkuihi (tuumista en tiedä yhtään mitään ja siksi oon aina hukassa farkkuja ostaessa) mutta vyötärö on avuton 34. Eli aina isot farkut ja tiukka vyö mikä puristaa ja kiristää ja ihoon jää ihanat kangaspainaumat. Ja tämä kaikki että farkut pysyisivät ylhäällä.

Turussa ei tuollaista liikettä taida olla joten odotetaan seuraavaa tampereen matkaa innolla :)

muijaturjaana
35/72 | 

tiiätlö onko noita farkkuja missä kaikissa väreissä ja pesuissa. esim mustina tai vaaleansinisinä (ei siis semmonen ysärivaalea vaan kulunu vaaleansininen)

36/72 | 

Valitetaan kun pyydetään :)

Lyhyet jalat ja ratsastajan reidet. Et löydä IKINÄ istuvia housuja.

Pitää varmaan uskaltautua kokeilemaan noita Leviksiä. Kun kaikki kerta kehuu, kroppaan katsomatta :)

pulla
37/72 | 

Täällä myös yksi farkkujen ostamista karttava. Olen ulkomuodoltani kohtalaisen tukeva, ja harvasta kaupasta löytyy istuvia farkkuja. Isoja kokoja on joo, mutta ne ovatkin sitten monesti huonosti istuvia, suoria ja tylsiä. Yllätyksekseni löysin Zizzi jeans - merkin, ja sieltä löytyi "normaaleja" farkkuja joissa oli oikeasti mietitty sitä, että joillain voi olla iso lantio ja vielä vähän mahaakin. Yllätys oli suuri kun ei tullutkaan itku silmään sovituskopissa, vaan leveä hymy huulille. :D

Vaikka nuo Levi's curve - farkut kuulostavat hyviltä, en usko että sieltä löytyisi juuri minun kokoani. ;)

tindy
38/72 | 

Ei hemmetti !! Oiskohan tossa vastaus mun farkkupulmaan ?

En ole _vuosiin_ käyttänyt farkkuja, koska tuntuu etten saa tätä synnytyslantiota minkään farkkumallin sisään :D 155 senttisenä likkana mulle sopis 27, mutta lantion puolesta varmaan lähinnä 35..........................

Joanna
39/72 | 

Oi, ehdottomasti pitää päästä kokeilemaan noita Curveja! Kiitos vinkistä! Olen 180cm, eli pitkiä lahkeita kaipailen minäkin. Mutta suurin ongelma on tiimalasikroppa, lantion ja vyötärön ympärysmitassa eroa on yli 30 cm ja jos farkut mahtuvat perseuksesta, vyötärän kohdalle jää tyhjää tilaa vaikka millä mitalla. Olisipa ihanaa löytää kerrankin täydellisesti istuvat farkut!

Karita
40/72 | 

Jotenkin mukavaa(?) että kaikilta naisilta löytyy joku tällainen ongelma farkuissa/housuissa yleensä. Itse olen lyhyt ja leveä, ja oikeaa kokoa on farkuissa ihan mahotonta löytää. Ratkaisuksi on (häpeäkseni) löytyneet Asoksen farkkuleggarit ja pillifarkut. Halosella törmäsin noihin Curve ID:hin täällä, mutta en vielä ehtinyt malleja sovittamaan.

En siis todellakaan voi ymmärtää miksei Suomeen voida naistenvaatteisiin ottaa petite, short- ja long-mallistoja mukaan. Kettumaista syrjintää kun löytää paremmin random brittipikkukylän New Lookista sopivat vaatteet kuin omista lähivaatekaupoistaan.

41/72 | 

http://www.nomojeans.com/

Ootteko noihin Nomo-farkkuihin tutustunu? Kellään kokemusta? Niitä saisi siis mittatilauksesta.

Mun farkkuongelma on taas liian isot pohkeet! (Syytän ratsastusta!) Pillifarkkuja/kapealahkeisia kun käytän nykyään eniten, niin yleensä ne on vyötäröltä/reisistä tms. sopivat, mutta pohkeesta ei mene ku puoleenväliin... :S Lantiomalliset farkut on kans sellasia, että niitä ei juuri talvisin viitsi käyttää, koska muuten selkä paleltuu!

minnav
42/72 | 

Mulla taas farkkujen kanssa probleema on se että persettä löytyy ja reidetkään ei oo mitkään tikkulaihat, mutta eivät lihavatkaan. Vois sanoo että sopivan normaalikokoset :D Mut ku perä on pallo ja lantio leveähkö (+ kapea vyötärö) niin en vaan oo onnistunu löytämään itelleni passeleita farkkuja vaikka kovasti oon yrittäny etsiä. Farkkuleggaritki on ihan pepusta ku ne ei pysy mun pienen alamasupömppiksen päällä :( pitää kohta ruveta kulkee ilman housuja tai siirtyy mekkoihin... Ja sit vielä semmone vastoinkäyminen tähä soppaan että asun kaupungissa (ketä yritän huijata, kylässä) mallia onnettoman pieni niin täältä ei täydellisiä farkkuja ainakaan löydy eikä varmaan lähimmästä kaupungista joka löytyy 50km päästä. Voisinko saada helpomman elämän, tai edes vartalon...

aliaS
43/72 | 

Sanon halleluujaa Slight Curveille!! Ja muutekin Levik'sille.

Vaikka olenkin hoikka ja 165cm pitkä tuntuu ihan mahdottomalta löytää hyviä, istuvia farkkuja. Mutta pari kappaletta Levik'siä ollut kovassa käytössä ja olen ihan myyty. Mustissa pysyy väri, ja ku ottaa tarpeeksi napakan koon, ne eivät plörähdä.

jennni
44/72 | 

kuin pitkä sä oot? itelläki on ongelmia tuon lahkeen pituuden kans!! (176cm pitkä.. :))

Anna
45/72 | 

Itse olen erittäin tyytyväinen omiin bond curve farkkuihini. Tutustuin näihin farkkuihin ensimmäistä kertaa Barcelonassa kun astuin Leviksen omaan liikkeeseen sisälle. Sovitin farkkuja ja ensimmäistä kertaa moneen vuoteen löysin itselleni farkut jotka meni päälle ja vielä pysyy ilman vyötä.

Omistan tosiaan takapuolen ja ongelmaksi on usein noussut se että jos saan takapuolen sisälle farkkuihin niin silloin vyötärökaistale on liian suuri. Tai nykyään suurin ongelma on se että farkkujen lahkeet on tehty niin pieniksi että 39 koon jalkani ei mahdu puntista sisään.

Mutta liputan siis tällä Leviksen mallistolle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013