Liehukkeet ja trikoot, ne nyt vaan kuuluvat yhteen. Black Milkin Mucha Black -tirkoissa on tuollaista kaunista kermanväristä sävyä, jonka kanssa on helppo parittaa kitin värinen vanha Vero Modan tunika. Tosin liehukkeeni on maailman raivostuttavinta mallia, jään siitä aina kiinni ovenkahvoihin tms. ja arvatkaa vaan montako kertaa olen joutunut parsimaan tuon alahelman keskisaumakohdan uudelleen umpeen kun se on revennyt takertumisepisodin jäljiltä.
Trikoista saa ihan pätevän asun aikaan muuallekin kuin roller derby -kentille asiaperttikengillä. Ruskeat chelsea bootsit rauhoittavat trikoiden kuviointia ja lopputulos on lähes asiallinen. Suosittelen testaamaan klassikkonilkkureita jos Converset ja muut ilmiselvät kenkävalinnat eivät ole sinun juttusi.Moni on tuolla kommenttiboxini puolella valitellut että haluaisi hankkia BM-trikoot mutta ei oikein osaa yhdistää niitä, eikä halua vilautella takamustaan mutta ei toisaalta peittää tirkoiden hienoja kuvioitakaan ihan vallan. Suosittelen lämmöllä etsimään viistohelmaisia tai jännästi leikattuja liehukkeita, jotka paljastavat trikoiden kuviointia mutta peittävät kuitenkin tarpeeksi. Erityisesti tunikat jotka ovat toiselta sivulta lyhyempiä ja toiselta pidempiä (vinohelmaisia) toimivat tosi hyvin.

Kommentit (11)

juttam
1/11 | 

Ihanaa! Liehukkeen paluu blogikuviin! Muistan tämän ehkä (öö..vuosien) takaa kun liehuke liehutteli itseään useimminkin ja joku työkaverisi olisi ihmetellyt kuinka voit näyttää niin hyvältä moisessa vaatteessa. Se oli hauska juttu että jäi mieleen :D

Emma Iiris
2/11 | 

Sä oot hirveen fiksu! :O Ja en siis hämmästynyt, mutta tiiät (muoti)asioista niin paljon! Siistii C:

Emma Iiris
3/11 | 

Sitten kun meen joskus naimisiin, niin haluan häämekoksi Black Milkin mekon.. :D (suunnitelmissa oli joskus t-paita, pillifarkut ja pinkit, korkeakorkoiset korkkarit) :'D

Emma Iiris
4/11 | 

Uskon että aika lailla sopivat erilaisiinkin jalkoihin, juuri siksi että venyvät. Eihän se haittaa jos trikoiden henkilöt hiukan pulskistuu ;)

hihii
6/11 | 

Yhyy, kävin tosiaan vakoilemassa kyseisen kaupan mekkovalikoimaa, ei todellakaan olisi pitänyt!

Hei Nelliina ja lukijat, miten yhdistellä mustat samettilegginssit? Olen todella lyhyt, joten en omista ainuttakaan takaliston peittävää paitaa, ne kun eivät käy mittasuhteisiini sitten mitenkään.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Jepa noi pirulaiset ovat tehneet vielä mekkojakin trikoiden lisäksi, paljon asioita mihin sortua :D

Mitä jos et peittäisi takalistoasi vaan antaisit trikoon näkyä? Tai siis että jos itseäsi ei moinen häiritse niin mitä sitä turhaa pitkiä paitoja hankkimaan :) Mutta jos erityisesti ahdistaa trikoopyllyn vilkkuminen kokonaan, niin osta joku väljempi tunika joka tulee sillain rennosti takamuksen päälle vaikka vain osittain, ettei ole mikään makkarankuoritoppi, niin olisko sellainen mittasuhteet pelastava? Tai toppi/tunika jossa on valkoinen yläosa ja musta alaosa, jolloin se vartalon linja katkeaa eikä venytä sinua maata kohti samaan tyyliin kuin vaikkapa kokonaan valkoinen liehuke? (pukeutumisoppaissa mainitaan aina että ei saisi katkaista vartalon linjaa, mutta uskallan väittää että esimerkiksi mekossa/tunikassa valkoinen yläosa + musta alaosa + mustat kapeat housut tai hame tekee jaloista kilometrin pituisen näköiset)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Marion
7/11 | 

Moikka!
Kuinka ylös vyötärösauma tulee BM-leggareissa? Olen pähkäillyt tuota kokotaulukkoa, jonka mittojen mukaan olisin kokoa M. Olen kuitenkin noin 184 cm pitkä, joten jäin pohtimaan että jääkö tuo vyötärö sitten tällä varrella kovin alas... Jolloin ehkä koko L olisi parempi? Puristaako vyötärö kovin?
Ajattelin, jos osaisit kanssa-koipeliinina jotain vinkkiä antaa tähän. :)

8/11 | 

Noi trikoot on upeita, mutta lyhyissä ja öh muodokkaissa jaloissa ne varmaan näyttäisivät ihan kamalilta. Tiedäthän, pystysuunnassa kuva menee ryttyyn ja vaakasuunnassa venyy. :D Saispa jostain ne puuttuvat 15 cm!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012