Minulla on vähän taipumusta lomareissuilla siihen, että käytän jotain ihme liehuke- ja trikoovaatteita, siinä missä arkipäivisin pukeudun huomattavasti siistimmin. Ehkä se on jotain helppouden hakemista, ei tarvitse ottaa mukaan laukkuun kuin yhdet tennarit ja joku rento kassi. Koska jos jotain todella inhoan, niin matkatavaroiden raahaamista. Mitä kevyemmät kapsäkit, sen parempi reissu.

Nämä edelliset päivät Helsingissä kuljin liehukkeissa ja mukavissa tennareissa, ja päädyin kuitenkin saamaan jäätävät rakot varpaisiin! En ole koskaan ennen saanut consseista rakkoja, vaikka olen laapostanut niillä vaikka kuinka monet kaupunkilomat. Olisi siis vaan pitänyt laittaa korkkarit jalkaan monen tunnin kävelyille, kun lopputulos oli joka tapauksessa jalkatuska :D

Tässä alla olevassa kuvassa näkyy tuo lusikkasormus jonka ostin Narvan markkinoilta, se on tuollainen yksinkertainen ja sileä. Sopii kivasti noiden kruusatumpien vakkarisormusteni pariksi.


Tuo huikea turkoosi ananaskuosinen reppu on löytö Forumin Vansin liikkeestä, menin sinne Maijan seuraksi kun leidi etsi uusia tennareita. Haahuilin puolihuolimattomasti ympäri liikettä Maijan sovittaessa jotain värikkäitä viidakkoVanseja ja sitten huomasin tuon repun. Vihdoinkin riittävän mauton ja överi kuosi, että raaskin hankkia ihan oikean selkärepun pehmustetuilla hihnoilla. Sille on ollut tarvetta jo tässä muutaman roller derby vuoden verran, alkaa mennä hermo noihin kangaskasseihin missä olen tähän asti raahannut off-skate romuja. Tuli samalla huomattua että reppu on aika kätsä myös hoitolaukkuna verrattuna käsilaukkuun. Aika ilmiselvä juttu toki, mutta kun on jo vuoden raahannut kamoja käsilaukussa tilanteessa kuin tilanteessa, siihen on jollain tapaa tottunut.

En ole repputyyppiä, mutta tuollaisen huikean kitschin vaihtoehdon kanssa olen kuin kotonani :D

Kommentit (4)

Noora
3/4 | 

Sun hiukset näyttää tosi hyviltä! Onko sulla nyt pidennykset vai onko sun hiukset kasvaneet jo noin pitkiksi? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011