En ollut lomalle lähtiessäni tietoisesti merkkiuskollinen, mutta sattui mukaan kenkäosastolta pelkkiä Parikoita. Pinkit rantaläpsyt ja valkoiset puputennarit. Niillä on pärjännyt hienosti koko loman, joskin läpsyt vaativat talven herkistämältä iholta alkuun vähän karaisua. Koko pitkän talven villasukissa uinuneet koivet kokivat shokkiherätyksen, kun laapostin heti kättelyssä lipokkailla 10 km päiväkävelyn. 

Tennarilla on ollut kevyt askel, ja niillä sai mennä jopa rullaportaisiin, kun taas Crocsit olisi pitänyt riisua jalasta. Kyllä, rullaportaisiin oli Crocseilla meno kielletty :,D lieneekö tyyliseikka vai katsotaanko ne vaarallisiksi heh...

Anni halusi ihan välttämättä pukea ylleen aamulla tyllimekon, jossa tosin on T-paitakangasta yläosa eli ihan passeli kesämekko. Muuten tyttö on kulkenut pitkälti uikkareissa, sillä meri ja uima-allas on best. 

Valkoinen pitkä mekko on paikallinen löytö, pitkähihaisena se on varmasti varsin sopiva Suomenkin kesään. Täällä Gran Canarian saarella tuulee joka päivä siihen malliin, että välillä pitkähihainenkin on tarpeen vaikka lämpömittari näyttää yli 25. Se on oikeastaan todella jees, koska tuskahikeä ei ehdi tulla lainkaan. 

Kommentit (2)

Siirirosmariini
1/2 | 

Olen todella kalpea, minkä takia olen vältellyt valkoiseen pukeutumasta niin kauan kuin olen itse osannut valita vaatteeni. Asusi herättää touvoa, että ehkä oikean sävyinen valkoinen voisi sopia. Ihana löyty tuo mekkosi ja on ollut mukava katsella lomakuviasi täältä blogin puolelta ja instasta :)

ElisaM
2/2 | 

Tuo sun ja tyttösen rantakuva on lumoavan ihana, siitä saisi hienon canvastaulun :) Ja itsekin 2 kertaa Gran Canarialla käyneenä näitä on kiva lukea, varsinkin kun olen myös sitä mieltä, että saari on paljon enemmänkin kuin biitsiä ja uima-altaita!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010