Minua harmittaa niin paljon että en ehtinyt erinäisten sekaannusten vuoksi mukaan Lights On -hyväntekeväisyysprojektiin. Olisin saanut tuunattavaksi huutokauppaa varten oman lampunvarjostimen kehikon. Mutta vaikka minun kohdallani projekti meni ohi, voin kuitenkin kantaa korteni kekoon kertomalla aiheesta ja esitellä muiden tekemiä upeita varjostimia.

Mistä on kyse:

"Lights On on V.A.L.O. – ei orjuudelle ry:n projekti, jonka tarkoituksena on levittää tietoisuutta ihmiskaupasta ja nykypäivän orjuudesta, niin sanotusti tuoda aihe valoon. Projekti sai alkunsa, kun yhdistyksen Tampereen jaosto –V.A.L.O. Tampere – sai Finvalolta lahjoituksena 27 paljasta valaisinkehikkoa. Miten voisimme näiden avulla levittää tietoisuutta ja auttaa ihmiskaupan uhreja?

Keräsimme joukon eri alojen toimijoita tuunaamaan kehikoista lampunvarjostimia. Mukana on muusikoita, taiteilijoita, bloggaajia, kädentaitajia ja muita tämän hetken vaikuttajia mm.Mariela Sarkima, Sari Essayah, Musta Barbaari, Meri Ikonen, Mika Poutala ja Mikko Vaismaa. Projektin edetessä tuunaajamme jakavat välähdyksiä varjostimien valmistumisesta sosiaalisessa mediassa (facebook, instagram, twitter) sekä ajatuksiaan ihmiskaupasta ja yhdistyksemme arvoista (vapaus, arvo, laupeus, oikeudenmukaisuus). Projekti huipentuu Lucian-valontuojan-päivänä 13.12.2014, jolloin valmiit lampunvarjostimet huutokaupataan sosiaalisen median kautta ja niistä saatava tuotto käytetään kokonaisuudessaan V.A.L.O.-ei orjuudelle ry:n ennaltaehkäisevään ja tiedottavaan työhön Suomessa."


Tässä esimerkkinä muutama tuunaustulos:
Upeita lopputuloksia ja hauskan erilaisia, jokainen tuunaus on tekijänsä näköinen. Pitää ehkä ottaa tästä inspiraatiota ja tehdä kotiin oman näköinen lampunvarjostin ihan vain huvikseen.

Tutustu Lights On -projektiin täällä ja jos haluat huutaa itsellesi uniikin lampunvarjostimen, tee se Huuto.netissä täällä ja samalla näet listauksessa loputkin varjostimet.

Lue ihmiskaupasta Suomessa esimerkiksi Poliisin sivuilla täällä.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011