Tajusin juuri, etten ole huomionut rakasta kakkosblogiani täällä lainkaan Evitalle muuton jälkeen. Eli jee, Liikkis muutti Evitalle!


Liikunnanvihaajan puolella käsittelen kaikkea mahdollista liikuntaan, vartaloon, minäkuvaan, motivaatioon ja elämään liittyvää, aika vapaalla otteella. Tulkaa moikkaamaan, tsemppaamaan ja keskustelemaan :)

Liikunnanvihaaja-blogi löytyy täältä: KLIK!

Blogilistalla täällä: KLIK!

Bloglovinissa täällä: KLIK!

Kommentit (3)

Halina
2/3 | 

Haluaisin kovasti lukea tuota blogia, mutta jostain syystä sivu venyy sitä mukaan kun kelaa alaspäin/ylöspäin sivua. Teksti menee ihan oudosti samoin kuvat jne. Mistä se mahtaa johtua? Harmittaa:(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012