Tällainen tavallinen liikunnanvihaaja ei luonnollisesti ole kovin innoissaan ostamassa urheiluvaatteita, koska sehän nyt on sellainen pakollinen paha elämässä. Minulla ei ole ns. oikeita verkkareita, enkä sellaista ajatellut hankkiakaan, mutta nyt myönnyin tekemään verkkatakkihankinnan.

Johtuen lähinnä siitä, että takki oli tarpeeksi hieno, että haluan oikeasti käyttää sitä. Jokainen varmaan tietää että vaatteista ei ole juuri hyötyä, jos niitä ei käytä. Näin todennäköisesti kävisi tavalliselle verkkapuvulle minun tapauksessani. Väistelen teflonin lailla kaikkia urheiluvaatteita, jollei ole ihan pakko. Aktiivisen tyttölapsen myötä on ollut pakko jo useamman kerran, että säilyy kuivana pihalla. Terve vaan, Gore-Tex -lenkkarini, olette susirumat mutta käytännölliset.

Sitä paitsi olen aina sanonut että liikunnanvihaajan kannattaa urheilla mahdollisimman rönttäisissä ja epäseksikkäissä vaatteissa, niin kukaan ei lenkkipolulla edes oleta sinulta mitään huippusuorituksia. Liian hienoilla teknisillä urheiluvaatteilla ei kehtaa lusmuta, mutta tavisvaatteilla kehtaa. Vaatteet tarpeen mukaan siispä.

Altistun Stadiumille aina väkipakolla mieheni vuoksi, joka vierailee siellä useammin kuin minä korkkarihyllyillä. Aina on joku paino/sukka/urheiluhilavitkutin, joka muka tarvitsee hankkia ihan heti. Mutta tällä kertaa piipahdus oli tosijees, koska löysin vihdoin sellaisen verkkatakin mitä haluan käyttää! UUUH kukkia!

Aavistuksen hämmentävää on myös tämän SOC-takin ”pusakkamaisuus”, joka edustaa minulle kammotakkien kauheinta kastia, koska vyötärö hukkuu. Bombertakit ovat hirvein muotivillitys pitkään aikaan, 1994 soitti ja haluaa pilottinsa takaisin. Mutta siitä huolimatta takki on 101 prosenttisesti mieleeni. Poikkeus joka vahvistaa säännön? I love it! Vannon, että tämän lisäksi ei pusakkatakkeja tällä naisella nähdä. Oikeasti.

Ps. Jäin miettimään että mistä hiivatista verkkatakki on lyhennys ja onko tämä taas joku Viiala-lyhenne mitä kukaan ei tajua, mutta verryttelypuvustahan se :D Liikunnanvihaajalle perushommia, ei muista urheilutermejä.

Kommentit (17)

heiskav
1/17 | 

Peeässään liittyen, mä en voi käsittää sitä, että verkkarit-nimitystä käytetään myös college-housuista. Ei ne oo verkkarit, ne on kollarit tai miten muuten sitten haluaakin sanoa. Verkkarit on verkkarit!:D

Vierailija
2/17 | 

Vau, hieno takki! Minäkin oon tommosta ajatellu mutta päädyin ostamaan R-collectionin anorakin! Kyllä, 1994 soitti tännekin xD Boonuksena päädyin vaahtoamaan myyjä-rukalle 90-luvun anorakistani sekä isäni 70-luvun anorakista (käytin teininä molempia). Kuulemma jokainen anorakin ostaja selittää samaa.

heidiaa
3/17 | 

Voi ku söpö takki. Pitäisköhän itteki harkita vaikka ei oo yhtään mun juttu.
Joo verkkarit on niin karseet et ittellä sellaiset oli joskus vuonna nakki ja vasara. Niitäkin on kyl kukikkaina. ?

mmagic
5/17 | 

Tämäkin liikunnanvihaaja on samaa mieltä urheiluvaatteiden turhuudesta, mutta nyt on kyllä hieno takki! Ja samaa mietin itsekin heti kun luin otsikon että mistä se verkkarit sana oikeen tulee, mutta niinpä tietysti, veryttelypuku :D 

Vierailija
8/17 | 

Ai kauhea, tuli niin elävästi mieleen kuinka aikanaan liikunnanvihaaja-blogin puolelta luin sinun ostaneen juoksuhousut joiden johdosta lenkillä ei kehdannut enää laiskotella. Tässäkö syy, miksi itsellä ei vieläkään ole niitä urheilullisia juoksupökiä :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

NIIN ja mikä karmea virhe se oli ostaa ne housut ja alkaa juoksemaan ihan tosissaan, kun lopputulos oli kondromalasian ja juoksemisen yhteistyönä rustojen murskaantuminen ja polvileikkaus :D olisi vaan todellakin kannattanut laahustaa kävellen rumissa kollareissa niin olisi vielä ehjät polvet :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Hanna-Mari
9/17 | 

Hei! Aivan ihana takki!! Mä haluan tälläisen! Myydäänköhän näitä vielä Stadiumissa, tai jos olet luopumassa omastasi niin ostaja löytyy! ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013