l10

l10

Alice in Wonderland -patsas oli minulle yksi tärkeimmistä must see nähtävyyksistä ja eilen vietettiinkin aamupäivä Central Parkissa. Älkää jättäkö väliin puiston epätodellisen rauhallisia maisemia, jos olette täällä suunnalla lomailemassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

6/10 | 

Ja kannattaa muistaa myös läntisellä laidalla Dakota buildingia vastapäätä John Lennonin Strawberry Fields-muistomerkki. :) Ja samalla puolella Central Parkia totaalisen huikea luonnontieteellinen museo dinosaurusten luurankoineen ja planetaarioineen..

Noora
7/10 | 

Ah niin ihania nää sun postaukset! Oon niiiiin fiiliksissä! Matkakuume huipussaan! Onneks viimein tiistaina se kone starttaa samaa määränpäätä kohden! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012