Hupsis, tulikin aika harmaanlila tukka kun annoin sävyttävän hoitoaineen olla hiuksissa naamion tavoin normaalia pidempään. Mutta ei haittaa, noitahiukset sopivat tähän vuodenaikaan paremmin kuin hyvin.

Olen ollut tänä syksynä suorastaan hämmentävän tyytyväinen omaan kuontalooni, ihmettelen enää että miksi ihmeessä pidin niin tiukasti kiinni siitä, että tukan pitää olla pitkä. Paras veto 10 vuoteen oli antaa kampaajan leikata se polkaksi. Kyllä kannattaa välillä tuulettaa omia näkemyksiään, se voi tuoda eteen jotain ihan muuta. 

Hame on vanha löytö Lontoon Camden Townin torilta, en ole oikein osannut käyttää sitä sävynsä vuosi mutta nythän se toimii ihan täydellisesti hiusteni kanssa. Jatkan edelleen tätä samaa pukeutumislinjaa kuin parina viime viikkona, pidempi muhkea hame, nahkatakki/jakku, muhkea kaulahuivi ja Eccot. Ja tummanpuhuva huulipuna tietenkin :)

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 | 

Miten saat nuo kauniit kiharat/laineet tehtyä? Itsellä suurin piirtein saman pituiset hiukset ja kihara on joko ihan liian säkkärä tai täysin loiva.

mari.
3/18 | 

Kuinka paljon laittamista tuon pituinen tukka vaatii? Kommentoin jo muutama viikko sitten harkitsevani oman pitkän tukan lyhentämistä polkaksi, mutta suunnitelma on edelleen ajatuksen tasolla (oon koittanut löytää kivan kampaamon, tosin!). :D Lähinnä kammoan ajatusta, että polkkatukka pidentäisi peilin edessä vietettyä aikaa ja pakottaisi mut muotoilutuote- ja kiharrinkaupoille, sillä pidän polkkatukasta eniten juuri tuollaisena loivan kiharana. :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Minusta tuntuu että tätä lyhyempää ei tarvitse kuin pöyhäistä ja menoksi, eli aikaa ei kulu juuri ollenkaan! Kuivashampoo on ihan ylivertainen tuote tämän lyhyemmän kanssa, parissa sekunnissa tuuheus ja muhkeus. Verrattuna siihen pitkän tukan taltuttamiseen, johon käytin joka aamu vartista puoleen tuntiin jos halusin näyttää yhtään ihmiseltä. Sitten taas jos on tottunut sutaisemaan pitkän tukan vain ponnarille, tämän lyhyemmän kanssa voi saada aikaa kulumaan enemmän. Riippuen toki hiuslaadusta, tarvitseeko hiuksesi suoristusta/kiharrusta vai onko se sellaisenaan ok :) Loivaa kiharaa saa kun kääntää pari suortuvaa sieltä täältä isolla kihartimella, ei vie aikaa kuin kaksi minuuttia: http://www.gigantti.fi/product/hyvinvointi-ja-terveys/kihartimet/CI9532/...

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Vierailija
5/18 | 

Pätkäisin kuontaloni vuosi sitten polkasta kunnolla lyhyeksi. Hirvitti vähän etukäteen, mutta lopputulos oli täysi napakymppi. Hyvä kampaaja on lyhyen tukan paras muotoiluniksi, paljon muuta en nykyisin tarvitsekaan. Olen alkanut kovasti epäillä, että tuo pitkätukkaisuusfiksaatio (josta itsekin aikoinaan ennen ensimmäistä polkaksi pätkäisyä kärsin) on jokin naisia vastaan suunnattu salaliitto :D Aika harvoille pitkät kutrit oikeasti parhaiten sopivat, saati ovat siedettävät hoitaa ja muotoilla. 

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Tää nykyajan kauneusihanne suosii sellaisia pitkiä enkelinkiharoita, kai sille meistä itse kukin jollain tavalla altistuu :D ja ei siinä, pitkä tukka on ihana, mutta kyllästyin vaan niin totaalisesti siihen säätämiseen, laittamiseen ja kärsineeseen latvaan joten sai mennä. Olen todennut tän lyhyemmän tukan sopivan paremmin vaatteisiinikin, runsaat värit ja röyhelöt + pitkä prinsessatukka oli usein vähän too much, kun taas tämän polkan kanssa voin pukea ylleni mitä hörvelöitä tahansa enkä siltikään näytä prinsessalta :D :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Dis
7/18 | 

Mitkä ovat suosikkihuulipunasi? Etsinnässä juuri jokin tuollainen luumun sävyinen tumma huulipuna. Kiva asu! :)

Vierailija
8/18 | 

Minäkin ihastelen hiuksiasi :) Mutta miten saat kiharat pysymään... itselläni (erittäin hennot ja liukkaat hiukset) ne suoristuu HETI ulos mennessä, vaikka olen kokeillut eri aineita ja konsteja?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Hiuslaatuni on sellainen pörröinen luonnontaipuisa, että se imee kiharan melkein ajatuksen voimalla. Joten en osaa auttaa teitä liukashiuksisia :( uskoisin kuitenkin että jos on saatava pysyvä kihara vaikka juhliin, niin joku hyvä muotovaahto tms pohjalle ja tarpeeksi kuuma kiharruspuikko auttaa. Ulkona kannattaa suojata tukka huivilla/väljällä myssyllä, niin kosteus ei tuhoa kampausta.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Jei
9/18 | 

Ootko muuten kuullut sitä sanontaa, että "Kun nainen vanhenee, tukka lyhenee ja käsilaukku kasvaa"? :D Mulla ei ole vielä lyhentynyt tukka, mutta käsilaukun virkaa on aina mieluummin toimittanut iso reppu kuin varsinainen käsilaukku.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011