Kun kävin ystäväni kanssa humputtelukierroksella Helsingissä, sain Mustahöyhenen Elinalta suosituksen piipahtaa Hope Hat -nimisessä hattukaupassa Fredrikinkadulla. Olin manaillut ääneen miten mahdotonta Suomesta on löytää 20-luvun tyylistä kesäistä kellohattua eli cloche-hattua.  Elina kertoi, että tuosta pienestä putiikista saattaa löytyä etsimäni hattu, joten ei muuta kuin tossua toisen eteen ja sinne. 

Ja löytyihän se! En ollut todellakaan ajatellut hattuuni pitsikuorrutusta, mutta sehän oli aivan ihastuttava! Pitsin värimaailma on vielä se vanhahtava vihertävän vaalea, jota on muuten todella hankala saada tallentumaan oikein kameraan. Tässä se nyt sitten on, ensimmäinen 20's style kesähattuni:

Hattu pääsi päähän erittäin sateisena päivänä kun tein äitini kanssa visiitin Laukon Kartanoon. Hattu todella tuli tarpeeseen, sillä hiukseni tekevät sadesäällä anitahirvoset ja röllipeikot. Näin ollen kaunis hattu on paras mahdollinen asuste mitä meikäläisen hiuslaadulle on keksitty. 

Laukku: Balmain x H&M / Loaferit: Palmroth Original (saatu) / Hattu: Hope Hat / Takki: Object / Mekko: Zara / Kaulakoru: Kalevala Koru

Ps. hauska kommenttien kerääminen vierailta lapsilta sai eilen jatkoa: eräs lapsi istui kärryssä kaupassa ja nähdessään minut hän huudahti "kuningatar" :D :D Hetken päästä pienokainen ihmetteli ääneen, että "missä kuningas on..." En tiedä olenko mahdollisesti jonkun lastenelokuvan pahis kuningatar vai valkotukkainen kuningataräiti vai ketä muistutan, mutta kyllä nauratti :D

Kommentit (4)

atomi
2/4 | 

Hatut kyllä pukevat sinua<3 Tuossa pitsihatussa käyt kyllä hyvin kuninkaallisesta:D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011