Muistutuksena muillekin tässä samalla kun hoidetaan oman pihapiirin linnunpönttöjä pesimiskuntoon, muistakaa puhdistus! Kohta alkaa olla viimeiset hetket käsillä, tirpat ovat alkaneet jo katsastaa tulevan kevään pesäpaikkoja. Puhdistus kannattaa suositusten mukaan tehdä mielellään joka vuosi, mutta vähintään kahden vuoden välein. Näin vähennetään syöpäläisten leviämistä.

Me poistettiin tänä vuonna pari huonokuntoista vanhaa pönttöä ja saatiin tilalle papan nikkaroimat kolme uutta pönttöä. Kävin tässä samalla rekisteröimässä pöntöt Ylen Miljoona linnunpönttöä -rekisteriin. Tee sama jos et ole vielä tehnyt :) Aika huimaa, että kampanjassa on jo saavutettu miljoonan pöntön raja! Meidän pihassa on joka kesä pesinyt sinitiaisia, talitiaisia ja kirjosieppoja. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010