Samalla kun julkistan kirjakisan voittajan, täytän postauksen upean synkeällä Kooky Gemsin lintuhäkilläni, jonka ostin Designtorilta.

Paheellisen kotirouvan opas -kirja menee: AnneVee:lle!


q5

q5

(Kynsissä on Avonilta lahjaksi saatu sävy Ruby)


q6

q6


q7

q7

Sitten kun vielä joskus löydän vastaavan mustan siron metallihäkin täysikokoisena kirpparilta kotia somistamaan, olen täydellisen iloinen.

Kommentit (13)

-
2/13 | 

Mitä mitä, eikä tuota ihana lintuhäkkikorua saa tilattua Kooky Gemsin verkkokaupasta :( en ainakaan sitä löytänyt valikoimista, olisin meinaan halunnut heti sellaisen itsellenikin...

4/13 | 

Kivasti oot kuvannu nää kuvat. Tosi kauniita.Täytyypä kokeilla itsekin jotain vastaavaa joskus korupostauksissa... :]

Temerice
8/13 | 

Indiskastahan löytyi yhdessä vaiheessa prikulleen samanlaisia häkkejä ilmeisesti tuikkukynttilöiden pidikkeiksi seitsemällä eurolla per kappale.

Ihana koru muuten!

Mervi
9/13 | 

Minä kadun vieläkin kun en vanhaa lintuhäkkiä käynyt joskus 6 vuotta sitten tms. dyykkaamassa yhdestä roskiksesta josta semmoisen bongasin ja useamman kerran vielä ehdin nähdäkin sen siellä että aikaa olisi ollut sen hakemiseen... Olisi ollut tarkoitus nimenomaan maalata se jollain värillä, joten jos minkätahansa väristä oikeanlaista häkkiä sattuu vastaan niin ostamaan vaan, äkkiähän sen mustaksi saa! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011