m4-vert-horz

m4-vert-horz

Tänään yllä suosikkipaita punaisen perushameen kanssa. Aion yrittää ehtiä urheilun lomassa tänä viikonloppuna ompelemaan tuon paidan mallilla vastaavanlaisen toisen. Ikävä kyllä en ole pro-kaavoittaja, mutta yleensä pystyn saksimaan vapaalla kädellä kaiken jakuista mekkoihin. Yleensä. Pitäkää peukkuja!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

punainenapina
1/15 | 

heippa! oisin kiinnostunu alottamaan ompeluharrastuksen, mutta taitoa ei juurikaan housujen kaventelua enempään löydy, mutta intoa sitäkin enemmän!:D niimpä kysyisin oi ompelijatarmestari, onko maailman huonoin idea ostaa viskoosi-puuvilla kangasta ja alkaa leikkelemään erästä kappahlin paitaa mallina käyttäen vapaalla kädellä kankaasta paloja ja koittaa hyvällä tahdolla saada ne sopimaan yhteen kun kaavat ei kuulosta mun jutulta sitten ollenkaan? :))

2/15 | 

Ihanan raikas asu! Ja tuo paita on kyllä niin söpö. Tollanen ois unelma jonkun mintun tai muun pastellin värisenä :] Ah, osatapa ommella...:/

Miu
3/15 | 

Sulle punainen apina! Vaatetusalaa opiskelleena neuvoisin sua hankkimaan ensin ihan perus puuvillakangasta, vaikka lakanakangasta ja kokeilla siitä ensin. Sitten jos tulee mieluisa, niin purkaat sen ja käytät niitä palasia sitten kaavoina. Meillä koulussa aikoinaan tehtiin ensin sovituskappaleet aina lakanakankaasta ja sitten vasta itse vaate. (:

myohmy
4/15 | 

Minulla oli epäilyni tuon paidan suhteen, mutta tuon punaisen hameen ja noiden saappaiden kanssa, aivan ihana! Punainen pukee sua. :) ja toi laukku on aivan ihana! Tahtoo kans oman special design laukun.

Katariina
7/15 | 

Mä kävin kokeilemassa tuota paitaa, kun se näytti sun päällä niin hyvältä. Mulle se ei istunut, kokeilin kolme eri kokoa ja ei istunut, ei sit mitenkään. Sulla se näyttää siltä kun ois ommeltu sun päälle

8/15 | 

Vau, olet niin upea :) Olet myöskin innoittajana nykyisellä kuntokuurilla, sillä olet onnistunut omassasi aivan mielettömän hyvin! Minulla tekee vain niin kovasti mieli koko ajan herkutella, mutta selkärankaa on nyt kasvatettava ;)

Miu
9/15 | 

Oot kyllä aika kova jätkä jos leikkaat vapaalla kädellä ja ompelet hyvännäköisen jakun..!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012