Olen kesän jälkeen kolunnut kauppoja sillä mielellä, että nyt on aika ostaa jotain uutta vaatetta ja asustetta, ei tee mieli pätkääkään käyttää vanhoja vaatteitani. Syy on aika selkeä, olen ollut viimeisen kaksi vuotta raskaus- ja vauva-ajan uumenissa. Töihin paluu oli tavallaan uuden ajan alku, ja kaipasin uudistumista myös vaatteiden puolella. Kun sanon että ei tee mieli pätkääkään käyttää vanhoja vaatteitani, se on luonnollisesti liioittelua. Minä rakastan mekkojani tästä hautaan asti, mutta välillä kaipaa vähän tuuletusta. Ja vaihtoehtoja. Olen panostanut sellaisiin vaatteisiin jotka saan sulautettua helposti jo olemassa oleviin, mutta kuitenkin niin että lookkeihin tulee jotain vaihtelua. Tyylini on pysynyt melko vakaana jo vuosia, mutta aina on tilaa myös muutokselle.

Tämä H&M:n vihertävänkellertävä muhkea neuletakki on yksi uusista jutuista vaatehuoneessa, kaipasin jotain pörröistä paria kapeille housuille ja farkuille. Kiiltävät housut ovat American Apparellin. Tässäkin nousee esiin kontrasti kiiltävän ja neuleen välillä. Neule himmaa discohousuja niin ettei lopputulos ole liian lycra.


Pronssin hehkun löysin viime syksynä, ja olen ihan yhtä ihastunut siihen edelleen. Onneksi meillä suomalaisilla on Kalevala Koru, joka valmistaa melkein kaikki sormukset myös pronssisina versioina. Kuvassa näkyy Pallas-sormus.

On ollut kiva löytää pukeutumisen inspiraatio pitkästä aikaa uudelleen, ja helpoksi tämän inspiksen purkamisen tekee se, että töihin on joka päivä puettava vaatteet ylle :D

Kommentit (4)

Pöö
4/4 | 

Pitkästä aikaa blogiasi selailen ja samaan aikaan Weecos-nettikauppaa. Epäilemättä varmasti sinulle on tuttu tamperelainen Humbugi-firma, mutta ajattelin nyt huviksi vinkata kumminkin kun tuommoinen syksynsävyinen rusettilaukku mukavassa alessa tuli vastaan. (En liity mitenkään kys. kauppoihin, enkä edes pidä ruseteista ollenkaan, mutta sattui jotenkin vaan niin sopivasti :D) https://www.weecos.com/fi/item/iso-rusetti-laukku

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012