Minulta löytyy ikilemppareita vuosien takaa, jotka eivät syystä tai toisesta ole kokeneet kirppiskohtaloa. Tämä H&M:n pitsisomisteinen paita on 2000-luvun alkupuolelta ja kuin ihmeen kaupalla se ei ole vaaleanpunainen (dark times... :D). Siksi se on pysynyt vaatehuoneessani tähän päivään asti. Nyt, vain "pari" vuotta myöhässä, harmittaa että en ostanut samaa mustana. Sille olisi ollut niin paljon käyttöä!

Paidan lisäksi myös kukkakukerrushameeni nousee syksyisin lemppariksi. Tätä hametta ei jotenkin kuulu pitää kesällä, se on... syksyn-talvi-kevät -kolmikolle varattu.


f5

f5


f3

f3


f2

f2


f1

f1

Löytyy asusta pieni uusikin yksityiskohta, nimittäin poro. Sakun mielestä tuo on ilmiselvä porosormus, joten olkoot sitten. En voinut vastustaa kiiltävää sormushoukutusta Seppälässä piponhakureissulla. Jään kiinni siitä joka paikkaan, mutta on se silti mahtava.

Ps. blogissa ei vieläkään päivitys toimi blogilistalla tms. palveluissa ja muutakin pientä fibaa saattaa esiintyä, mutta IT huhkii niiden parissa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (23)

Cerp
3/23 | 

Sisäinen pulsuni ilmoittautuu näemmä, kun tosta sormuksesta tuli erittäin voimakas assosisaatio Jägermeisteriin. Mutta tollaset epäkäytännöllisyydet on ihania, mitä sitä ei tekiskään nättien esineiden vuoksi? :P

8/23 | 

Kukerrushame ja jekkusormus aiheutti täälläkin ihastusta. Muutenkin isot ja epäkäytännölliset korut on vaan pop :)

9/23 | 

Jee! Tuo hame! Ostin samanlaisen viime keväänä kirpparilta eurolla, ja itse rakastuin siihen täysin. Poikaystäväni haukkui hameen lyttyyn, ja se oli hänen mielestään suorastaan kamala. Nyt voin pukea sen hyvillä mielin päälleni, kun sinullakin on semmonen - se ei voi olla kamala! :DD

ilmapallokauppias
12/23 | 

wot :D itse ostin ihan samanlaisen porosormuksen about pari vuotta sitten gina tricotista ! mitä on tämä

kzx
13/23 | 

Tämä (ja sitä uudemmat) ilmestyikin feediin nyt vihdoin kokonaisina, eikä vain typistettyinä versioina.

Ihan kiva, vaikka mun huomautuksesta taisikin mennä aika monta kuukautta ;)

mira
14/23 | 

Ihmettelinki, että mikset oo päivittäny moneen päivään :p Ei ollu blogloviniin tullu uusia merkintöjä, muutaku tänään vasta

vinski
16/23 | 

sormuksesta pakko sanoa.. mä aina mietin miksi monet ihmiset käyttää sormuksia mun silmääni väärinpäin.. se korostuu erityisesti juuri isoissa sormuksissa.. esim tuo sormus kuuluisi mielestäni olla kädessä näinpäin

https://lh5.googleusercontent.com/-3areX7ibxdg/TWlgvkjFfPI/AAAAAAAAAS4/u...

jolloin sarvet mukailee käden muotoa.. kun taas näinpäin se on jotenkin hassun näköinen

http://3.bp.blogspot.com/-nvxqNftT50s/TjfzMqTmfRI/AAAAAAAABzY/ZaANdpS13p...

kun sarvet sojottavat "yli käden"

no makuasioita, mutta jotenkin mun silmääni isot korut on "muita ihmisiä varten" eli koru pitäisi näkyä muille oikeinpäin, esim kätellessä yms.. eikä itselle.. harvapa pitää kaulakorujakaan niinpäin että koru on itse rinnuksille alespäin katsoessa oikeinpäin, vaan kyllähän se "katsojalle" on oikeinpäin.

Oikeaa vastaustahan tähän sormusjuttuun ei ole, ja säännöllisesti kavereiden kanssa tästä kättä väännetään :D mutta mä en vana voi mitään sille että esim iso sydänsormus näyttää musta silel että toisella on "peppu" kädessä, jos se on katsojalle "väärinpäin"

Olipahan sekava kommentti :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011