Jos joskus eksytte reissuillanne Liverpooliin, ottakaa suunnaksi kaunis satama-alue Albert Dock. Keskustasta on matkaa kävellen 5-10 minuuttia. Meillä meni muutama tunti haahuillessa River Merseyn varrella, ihastellessa kauniita laivoja, vanhoja satamarakennuksia ja altaita.


u5

u5


u2

u2


u1

u1


u3

u3


u4

u4

Liverpool on ihastuttava kaupunki, sopivan pienisuuri, kauniisti uutta ja vanhaa sekaisin, ihmiset ovat ystävällisiä, ei ole ruuhkia. Sanoisin, että tykkään tästä melkein enemmän kuin Lontoosta... kaikki on jotenkin tiiviimmässä paketissa. No okei, ehkä en enempää, mutta eri ihana tämä paikka silti on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

3/16 | 

Ääh! Meikä lähtee britteihin kielimatkalle kesällä ja se EI YHTÄÄN AUTA että pistät kuvii sieltä. Toivottavasti on hyvä reissu :)

jennie
6/16 | 

mä oon käyny tuolla satamassa tasan 10v sitten, syksyllä 2001, eikä mikään näytä muuttuneen=) ehkä pikkuisen siistiytynyt, mutta riippuu tietty kuvauspaikoistakin. hienoja kuvia oot ottanut! onko sulla joku kuvankäsittelyohjelma milla oot muuttanut osan kuvasta mustavalkoiseks, osan värilliseks, vai katoinko mä nyt ihan väärin...

tuolta satamasta pääsee muuten helposti dubliniin, mutta sulla taitaa olla vähän suurempi meren ylitys kohta edessä;) ihanaa new yorkia, i <3 it!!!

jennie
7/16 | 

no kiva, kirjotin piiitkän kommentin ja se vain katosi, höh:/

oon käyny lpoolissa ja tuossa samassa satamassa tasan 10v sitten, syksyllä 2001 eikä näytä juurikaan muuttuneen=) kauniita kuvia oot ottanut! onko sulla joku kuvankäsittelyohjelma vai miten oot saanu muutettua osan kuvasta mustavalkoiseks, osan värilliseks? mäkin haluisin oppia sen=)

tuolta satamasta pääsee kätevästi myös dubliniin, jos brittituopposet kyllästyttää ja haluaa vaihtaa irkkupubeihin;) mutta sulla on nyt tietty new york edessä eikä aikaa dubliniin, mutta ehkä joku kerta;) ihanaa new yorkia, i <3 it!!!! pakko päästä uudestaan...

9/16 | 

Ja merimuseossa oli huikea opastettu kierros, mahtava paikallinen huumoriveikko murteineen.

Liverpool oli 2007 niin paketissa että ei oikein saanut kuvaa kaupungista ja tuolla alueella tuli vietettyä enemmän aikaa kun keskusta oli niin sekava. Remppasivat kaikkea kulttuuripääkaupunkiutta varten.

Suski
13/16 | 

Hyviä kuvia ja tuttuja maisemia! Liverpool on tosiaankin sopivan pienisuuri kaupunki. Tuntemani liverpoolilaisethan on itse tietty sitä mieltä että paikka on paljon parempi kuin joku kaukainen Lontoo. ;) Niin ja toivottavasti teitäkin on muistutettu jo siitä, että Liver buildingin (Albert Dockin lähellä rannassa) kellotaulut on isompia kuin Big Benin...tärkeetä... :P

Oona
14/16 | 

oisko mahollista saada semmonen jumpin koodi uudestaaan täältä sun blogista? kun nyt ei enää toimi se nelliinan...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011