Luit oikein. Lisätään vielä joukkoon parmesaani niin se on siinä, kokeiluni vapun kunniaksi. Uusimmassa Pirkka-lehdessä oli resepti tähän suolaiseen juustokakkuun enkä voinut vastustaa kiusausta koska se kuulosti niin kummalliselta. Kyllähän tuota söi ennemmin kuin selkäänsä otti, mutta oli se vähän jännä annos. Jotenkin sitä ei osaa päästää irti siitä että juustokakku on makea, ja oikeastaan olen sitä mieltä että kaikki muunnelmat New York cheese cakesta ovat turhia, joskin olen vähän höllännyt pipoa viime vuosina.
Ohje parmesaanilohijuustokakkuun löytyy Pirkan sivuilta täältä. Kertokaa mitä mieltä olitte jos joku kokeili/kokeilee tätä ohjetta. Meillä oli 4 testisyöjää ja kaikki jäivät vähän hämmentyneiksi. Ainekset sinänsä ovat herkullisia, mutta silti, suolainen juustokakku.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010