Ei liene uutinen että kirkkaat värit ovat minun juttuni, ja tämä asu yksi lemppareistani koko kesältä. H&M Trendin silmiä häikivän neonliila vekkihame ja Korsin kirkkaankeltainen pikkulaukku eivät tarvitse rinnalleen kuin tasapainottavan harmaan teepparin ja tummasävyiset kengät. Hauskana miniyksityiskohtana kenkien pupukorvien sisus, joka toistaa violettia teemaa.


Asuun ei oikeastaan kuulu tämä ryytynyt olemus, joka on lopputulos yllärikuumeesta ja kurkun turpoamisesta umpeen, ja sitä kautta unettomasta yöstä. Taisin saada taudin Sakun siskolta, joka oli viikonlopun meillä ja yski keuhkojaan pihalle torstaista sunnuntaihin, reppana. Asia tosin on nyt niin, että minulla ei ole tähän väliin aikaa sairastaa, joten kalmanaamalla ja kylmällä hiellä mennään.


Kynsissä synkkää verenpunaista, joka sopii dramaattiseen sormukseeni kivasti. Äitini on ollut järjestäen kateellinen näistä 2nd hand -korulöydöistäni, mikä on sikäli outoa, että äitini ei yleensä ole överiyden ystävä. Toisin kuin (molemmat) tyttärensä.


Kaikista kynsilakoistani tämä ylihintainen Chanelin Rouge Noir on se, jonka pysyvyys on suoraan sanottuna ihan surkea. Mutta akryylien kanssa sekin ihme kyllä sinnittelee, on kestänyt jo vuorokauden, mikä on lakan aikaisempaan pysyvyyteen verrattuna moninkertainen aika. Väri on ehdottomasti suosikkini, mutta tosiaan pysyvyyden kanssa menee hermot (paitsi siis tällä hetkellä).


Överikirkastus vielä tähän loppuun, kun teistä parikin on jo ehtinyt kommentoida että ei saa vielä fiilistellä syksyä ja synkkyyttä :D varoitan, en pysty kauaa enää pidättelemään ennen kuin räjäytän villat ja villakankaat ruudulle oikein todenteolla.

Kommentit (7)

AaHoo
2/7 | 

Ihana hame ja etenkin väri! Milloin olet sen ostanut, vieläköhän se löytyisi kaupasta? tee: överivärien rakas ystävä myös :)

3/7 | 

Ihanan näköinen tuo väriyhdistelmä! Niin raikas :) Mullakin kyllä jo mieli haikailee syksyisten murrettujen värien pariin vaikkakin kirkkaita värejä rakastankin....

Chatte
5/7 | 

Kun Chanel loppuu, suosittelen kokeilemaan OPI:n Lincoln Park After Dark:ia! Hyvin samankaltainen väri ainakin, lähes musta violetilla säväyksellä. Ja muistaakseni pysyy hyvin, tuttua OPI-laatua.

mymmeli
6/7 | 

Tunnen sieluntoveruutta sun kanssa syksyn suhteen! Ärsyttää kun syysmallistoja esitellään jo alkukesästä ja joudun kärvistelemään auringossa ikuisuuden ennen kuin pääsee taas möyhimään jättineuleissa :D Tänään tuli mittari täyteen kun löysin Parikan uuden syys/talvimalliston kuvat murrr...tahtoo nahkasaappaat ja heti!

Olet kyllä suosikkibloggarini (muutenkin mutta) etenkin syksyisin ja talvisin. Siinä missä muut murjottaa mustassa ja haaveilee kesästä, sie vetelet överilegginsseissäsi lätäköissä pomppien <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011