Ei ole söpömpää herätystä kuin kissan maukuna ja kehräys. Ja siihen päälle jumalaton auringonpaiste ja kahvintuoksu.


d2

d2


d1

d1

Meikäläisen lomaeleganssiin kuuluu eh... rennot vaatteet. Villasukat, hame ja vaarinpaita. Mitä muuta sitä nainen tarvitsee :)

Nyt lähden ihmettelemään löytyykö poroja jei!

Kommentit (8)

Varjosudenhetki
1/8 | 

Koska kiinnitän aina huomiota olennaisuuksiin, mun on pitänyt kysyä että mitä matskua toi hame on?

Ex-Miehelleen Keikistellyt
2/8 | 

Olen ite hurahtanut täysin vaarinpaitoihin ja nyt mulle onkin iskenyt jäätävä ongelma: niitä ei löydy enää mistään!! Onko ne muka nyt jo kadonnu muodista tyystin? Tällä hetkellä säästelen suosikki-vaarinpaitaani (violettia) - en tohdi pitää sitä, ettei se oo liian nopeasti entinen!

3/8 | 

Ihana asu, ja ennen kaikkea: ihanimmat portaat ikinä! Niin kauniit... Mun unelma on omistaa joskus sellanen ihana maalaistalo, jossa on just tollaset, jotku tosi kirkkaan väriset portaat ja lattiat :)

anonymous___85f32632499e58a507...
5/8 | 

Moi! Sulla oli tossa yhdessä postauksessa se, että saman hameen kanssa 6 eri paitaa. Se eka paita jäi kummittelemaan mun mieleen. :D Oon ettiny ton tyylistä mustaa hieman läpikuultavaa paitaa (esim. kauluspaita), joka olis silti naisellinen ja sopis 16-vuotiaan tyyliin. Vinkkejä mistä sais? Ja mistä oot ton omas ostanut?

Krista
7/8 | 

Onpas muuten ihanat töppöset edellisessä postauksessa! Oliko ne liukkaat ulkona? Itelläni on ollu jonki verran vaikeuksia kulkea Uggien kanssa :) nimim. Yritin avata auton ovea ja liukastuin auton alle ;D

Ja muuten on pitänyt kysyä jo jonkin aikaa, että miten ihmeessä sä saat kaikki kengät (varsinkin ne nahkaset korkokengät...) pysymään noin hyvän näkösenä? Itelläni kun on kaikissa kengissä vaikka minkä näkösiä naarmuja ja varsinkin korot onnistun johonkin reunoihin aina repimään. Siis sen pinnan, en koko korkoa :D

Että mikä on tämä salaisuus? Käveletkö vaan sisällä? ;D

ps. Lisää DIY-juttuja! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu