Lomareissu ole pelkkää postikorttimaisemaa ja uima-altaalla löhöilyä. Toki niitäkin, mutta välillä muutakin. Kohdalle voi esimerkiksi osua infernaalinen myrsky, jolloin kukaan täyspäinen ei laita sormeakaan ulkoilmaan salamoiden iskiessä ja ukkosen jylistessä pään yllä sellaisilla desibeleillä, että korvissa soi.  Mitä silloin tehdään? Silloin lakkaillaan kynsiä ja blogataan :D

Kikon ihana violetti hilelakka oli täydellinen ostos syksyä varten <3 anteeksi, puhun taas syksystä, lupaan lopettaa ja postata seuraavaksi aurinkoisia kesäkuvia!
Bloggari at work. Minulla on kulkenut koko kesän laukussa mukana Samsungin 9-sarjan superohut (liikkuvan naisen paras ystävä!) läppäri, jonka sain medialainaan. Mikä helmi koneeksi! Ei paina juuri mitään ja on niin ohut, että kynnys ottaa kone mukaan reissuille on käytännössä nolla. Tätä beibeä on kiittäminen myös Edinburghin reaaliaikaisista jutuista ja tarinoista :)
Yllä olevassa kuvassa sade oli vasta alkamassa tihkuttamaan ja naputtelin Roomajuttuja parvekkeella katoksen alla kaikessa rauhassa, mutta kymmenisen minuuttia myöhemmin taivas repesi todenteolla ja pakenin hippulat vinkuen sisälle. Huoneemme parveke on kohti vuoren seinämää, en tiedä saako tästä pokkarikuvasta yhtään syvyysvaikutelmaa irti, mutta on aika komian näköistä kun pystysuora seinämä valuu vettä ja kasvillisuus pyörii tuulessa siihen malliin, että olisi melkoinen itsemurha ylipäänsä olla parvekkeella! Sieltä voi tulla alas vaikka vuohia... 

On myrskyt vähän eri luokkaa täällä kuin kotona, harvoin todistaa tuollaista kaatosadetta! Mutta upealta näytti, ei käy kieltäminen.

Ps. vähän toisenlaista lomatodellisuutta myös Liikunnanvihaajan puolelta ->

Kommentit (1)

Jii.
1/1 | 

Olen ollut todistamassa rankkaa ukkoskuuroa Protaraksella. Se on totta, että ulkomailla ukkosmyrsky on lievästi ilmaistuna aivan järkyttävän paljon isompi kuin Suomessa. Salamoi 6 tuntia illalla ja parin tunnin tauolla yöllä 8 tuntia, parveke tulvi vettä ja hotelliimme huoneeseemme tuli sisällekkin pienenä suihkuna vettä parvekkeelta. Että hyvät tiivisteet on täkäläisissä ovissa :D Siellä ne jyrähdyksetkin ovat sen kuuloisia, että taivas oikeasti repeää ja jotain yliluonnollista tapahtuu. Salamointi ei taukoa ollenkaan, ja kaduilla sai kahlata vedessä illalla kun menimme syömään myrskyjen välissä. Ikimuistoinen kokemus ja jäi mieleen positiivisena ja 'lastenlapsille kerrottavana', vaikka silloin tunsin itseni hyvin hyvin pieneksi ja voimattomaksi, ja olo oli kauhustunut kun huoneistossammekin vesi tulvi lattioilla.. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011