Star Wars -huuma oli Lontoossa niin jättimäistä, että niiltä ei voinut välttyä missään. Jokaisessa kaupassa oli jotain Star Wars aiheista tavaraa, oli T-paitoja, figuureja, meikkejä, reppuja, kenkiä, sisustustavararoita ja oikeastaan kaikkea mitä voi vaan kuvitella. En osaa sanoa onko tämä Star Wars fanien taivas vai helvetti, että nyt fanikamaa löytyy joka puolelta aina krääsäkojuista luksustavarataloihin. Mieheni on henkeen ja vereen fani, joten joululahjapaketista tulee löytymään jotain aiheeseen liittyvää (hän tietää siis tästä jo koska kysymään mielipidettä että osaan valita oikean) ja tuliaisiksi ostin jo vakkariksi muodostuneita lasinalusia. Meillä on lasinalusia jokaiselta reissulta muistoina. Jotkut keräävät jääkaappimagneetteja, meillä on coastereita.


Syy miksi nuo näyttävät kuvassa vähän jännältä on se, että ne ovat 3D-lasinalusia. Eli kuva elää kun laattaa kääntelee. Hieman nauratti juttellessani myyjättärelle, että mieheni on tosi kova Star Wars fani (ja siksi ostan nämä aluset) ja hän kysyi: are you a Star Wars fan...? Hän oli vahvasti sitä mieltä, että naisen ei tule ostaa kotiinsa mitään sellaista mistä ei itse pidä, vaikka mies olisi kuinka fani tahansa :D

Annille ostin luonnollisesti vaatteita, sillä valikoima oli ihan erilainen kuin Suomessa. Ei välttämättä suurempi, mutta erilainen. Tavaratalojen lastenosastot olivat kooltaan melkein vastaavia kuin meilläkin. Se missä britit vetivät ylivoimaisesti pidemmän korren oli takkivalikoima. Olen etsinyt Annille jotain kaunista "kylästelytakkia", mutta Suomessa myydään melkein ainoastaan järkeviä ulkotakkeja. Ihan syystäkin tottakai, mutta minä en halua pukea kuravaatteita automatkan ajaksi jos ei ole tarkoitus mennä hiekkalaatikolle.

Marks&Spenceriltä löytyi todella nätti valkoinen toppatakki, jossa oli syvänpunaisia ruusuja. Lisäksi se on vielä mekkomallinen, eli aivan täydellinen.Minullakin oli lapsena kylästelytakki. Äitini teki minulle ja Barbielleni samasta kankaasta vaaleanpunaiset teddykarvaturkit ja ai että, en olisi muuta halunnut käyttääkään. Oli hienoa lähteä kylästelemään, kun tiesi, että saa ylleen maailman hienoimman takin. En muista lapsuudestani yhtäkään järkevää käyttövaatetta, vaan nämä erikoisuudet jotka tekivät päivästä ihan erityisen. Tästäköhän syystä haluan edelleen viettää päiväni mieluiten mekoissa ja väistelen goretexia kuin teflonia :D
Pöllöreppu ei ole Lontoosta, mutta kun kerran lastenvaatteista alettiin niin sopiihan tämä vielä postauksen perään. Anni ei ole vielä menossa kerhoon tai päivikseen, mutta en voinut vastustaa tätä kerhoreppua kun näin siitä mainoksen. Tohvelisankarin kerhoreput olivat alennuksessa (19e) ja se oli sillä selvä. Reppu on varsin näppärä Annin tarpeellisten tavaroiden kuljetukseen, mukana reissussa pitää aina olla nanne eli nalle ja rakkaita eläinfiguureja.

Kommentit (12)

Roosa
2/12 | 

Hei! Joulun pitäisi olla mukava, rakkauden ja rauhoittumisen hetki. Koska kaikille se ei sitä ole, esimerkiksi taloudellisista syistä, halusin tehdä asialle jotain. Niinpä päätin ottaa osaa perinteiseen Pelastusarmeijan joulupatakeräykseen. Keräys toimii myös netissä, ja perustinkin sinne oman nettipadan, jonne voi tehdä pienen taikka suuren lahjoituksen. Lahjoitukset päätyvät mm. vähävaraisille lapsiperheille, pienituloisille eläkeläisille, työttömille ja työkyvyttömille, syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ja nuorille sekä ruoka-apua tarvitseville opiskelijoille. Yhdelle ihmiselle joulun tuominen jokaiselle on melko iso pala purtavaksi, (lukuunottamatta Joulupukkia) joten päätin haastaa kaikki seuraamani blogit mukaan tukemaan vähäosaisia. Nettipadan osoite löytyy täältä: http://oma.pelastusarmeija.fi/joulupata/12-3601 ja lisätietoa keräyksestä osoitteesta: http://www.joulupata.fi/tietoa-kerayksesta Kiitos ja ihanaa joulun odotusta.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Anni ei ollut mukana vaan vietti isä-tytär aikaa kotona Lapin sukulaisten ympäröimänä :) Mutta en voi välttyä arvioimasta rattaiden kanssa kulkemista koska no, se tulee tällä hetkellä aika luonnostaan. Olin joka hetki kiitollinen että mukana ei ollut rattaita, sillä Oxford street oli black friday viikon vuoksi niin täpösen täynnä väkeä että meinasi järki lähteä, siellä olisi ollut ihan kauheaa yrittää liikkua rattaiden kanssa. Tätä katua ehkä välttelisin jos mahdollista, samoin Portobello roadin markkinoilla ei rattaiden kanssa liikkumisesta saisi kuin harmaita hiuksia. Metroissa kulkiessa on luvassa aika paljon portaita ja ruuhkaa, eikä joka paikassa taida olla hissiä (?), joten siinä kannattaa olla kevyet rattaat jotka saa napattua tarvittaessa kainaloon. Keskustan ydinruuhkien ulkopuolella ei varmastikaan ole sen ihmeempää kuin Suomessakaan :) pääasia varmaan että varaa liikkumiseen aikaa ja hyväksyy sen että ei välttämättä mahdu ruuhka-aikoina ensimmäiseen metroon sisälle.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Paula
5/12 | 

Itse ostin just 8kk ikäiselle kuopukselle sen yksisarvisrepun Tohvelisankarista kun se vaan oli niiiin ihana! :D

hheidi
6/12 | 

Repun tarve täälläkin, kun neiti kohta-2-vee aloittaa päiväkodin lähikuukausina. Onko tuo alennus jollain koodilla? Mulla tulee ainakin näkyviin vaan normihinta..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011