Ajattelin, että laitetaan tähän ensimmäiseksi Lontoon reissun postaukseksi vähän jouluvaloja. Virittelen teitä tunnelmaan. Kevyttä ja kaunista. Nämä valot ovat aikamoista, pakko myöntää. Meidät turistit tuntee kaduilla siitä, että kuljemme nenät taivasta kohden. En aluksi edes tajunnut millainen valomeri yllämme on, kun saavuimme eilen päiväsaikaan. Totuus valkeni vasta illalla.Päivän kysymys kuuluu, mihin ihmeeseen nämä kaikki varastoidaan joulun jälkeen!

Kommentit (5)

Noora
2/5 | 

Upean näköistä! Voin vaan kuvitella sen valituksen määrän Aamulehden mielipidesivuilla jos Tampereella laitettaisiin valoja yhtä reippaalla kädellä. :D :D

3/5 | 

Ha ha - loistavaa. Bongasin sinut Westminsterissä (tulit vastaan metrossa) ja mietin että toi oli ihan Nelliinan Vaatehuoneen näköinen, täytyypi vilkaista hänen blogistaan onko hän täällä :D Hyvännäköiset nuo valot tosiaan, toivottavasti on/oli kiva matka :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019