Poikkesin tuossa pikaisesti ystävän kanssa Ideaparkissa (hyvä idea taas, otin lukua penkillä vähän väliä) kun alkoi tuntua siltä että seinät kaatuu kotona päälle. En luonnollisesti tällä hetkellä juuri shoppailua harrasta, mutta se mikä on riemastuttavaa, korut mahtuu aina (ja yksi paita, mutta palataan siihen). Lindexin loppualeissa oli tarjouksessa 2 alennustuotetta yhden hinnalla, ja osuipa sitten koruharakan silmiin seuraavat 2 korukaunotarta. Olen ihastunut överien korujen yhdistämisestä perus T-paitoihin, näin on helppo toteuttaa rönsyilevää tyyliäni vaikka yllä ei olisikaan tyllimekkoa.
Nämä kaksi blingiä kustansivat yhteensä 14 euroa. Toinen on reippaasti juhlavampi ja toinen hieman arkisempi, mutta ketjuista huolimatta siinäkin on säihkettä. Saa kummasti innostusta arkipukeutumiseen, kun kaulassa on kunnon käädyt, nyt kun ihanimmat korkkarini (esimerkki alimman kuvan taustalla) ovat poissuljettuja talvikuukausien ajan.

Kommentit (26)

Olga
2/26 | 

Oletko miettinyt sitä hirvittävää kauhukuvaa, että joillakin jalan koko muuttuu (kokoa - tai jopa kahta - isommaksi) raskauden myötä? Hyvä, ei kannatakaan.:D

Onnea odottavalle, olet suloinen äiti jo nyt!

esmeralda
3/26 | 

Huomasin vasta nyt, että onnittelut ovat paikallaan! Siispä: onnea tulokkaasta! Vaikka itse olin aina yhtä hämilläni, kun onniteltiin, niin onnea aina tarvitaan. Oma vauvani on noin viisikuinen, ja sillä hämmentävällä tunteella "tiedän kaiken raskaudesta!", mikä syntyy välittömästi, kun vauvakin, annan pari vinkkiä siihen, kun vauva on sylissä masun ulkopuolella. Voi tuntua, että kyllähän niitä vinkkejä aina riittää, mutta itse olisin ollut ikionnellinen, jos olisin saanut nämä kehystettynä seinälle.
-Manduca. Aivan ehdoton vauvan hyssyttelyyn, kun kädet väsyy (ja ne väsyy). Huomattavasti kätevämpi kuin kantoliina, nopea ja helppo "asentaa". Sopii kanniskeluun monella eri tavalla, isälle ja äidille. Jo pienestä vauvasta 20-kiloiseen asti (jos sellaista vielä jaksaa kantaa).
-Jumppapallo. Kun kädet ja jalat ei jaksa, ja vauva ei rauhoitu paikallaan olevaan syliin. Monen päivän ja yön pelastus. Mukava jo raskaana ollessa venyttelyyn, kun selkä alkaa paukkua masun painosta.
-Philips Avent. Rintapumppu ja tuttipullot. Pulloja saa anti-koliikkitutilla, jolloin vauva ei niele ilmaa samalla, estää masuvaivoja, säästää monelta itkulta alkuvaiheessa. Rintapumppu on helppo ja mukava, jos imetät niin saat ostettua pari vapaaminuuttia lisää kun saat maitoa vähän talteen.
-Maidottomuus. Luulit, että kun vauva syntyy, pääset taas syömään mitä huvittaa. Oi niin väärin! Tätä ei neuvolassa kerrota, mutta äidin syömät maitotuotteet aiheuttavat jopa kolmasosan pienten vauvojen vatsavaivoista, niistä ennen 3kk:n ikää olevista. Suosittelen lämpimästi välttämään kaikkea maitoa sisältävää sen 3 kuukautta, se helpottaa sekä vauvan että teidän omaa elämää. Mutta sitten kannattaa alkaa niitä syödä pikkuhiljaa totutellen, että vauvakin siedättyy. Se 3kk:n ikä tulee olemaan se, mitä odottaa kuin kuuta nousevaa (ellei vauvanne ole sitä onnekasta tyyppiä, joka ei saa vatsavaivoja. Onneksi sellaisiakin on.)
-Mukavat imetysliivit, jos imetät. Ja mukavat yöliivit ehkä erikseen. Kaikilla imetysliiveillä ei ole kiva nukkua. Ja ilman ei voi. Niin ja ne imetysliivit, mitä käyt ostamassa ennen vauvan tuloa valmiiksi synnäriä varten, joihin jätät vähän kasvunvaraa - ne ovat liian pienet. Takuulla.
-Nenäliinoja. Kerroitkin hormonien ihanuudesta. Se jatkuu sitten synnytyksen jälkeen. Ei, et ole hullu. Kyllä, se menee ohi.
-Pysy poissa mammapalstoilta. Ellet halua paniikkihäiriötä ja lytättyä itsetuntoa ja kvuitelmaa, että olet maailman huonoin äiti.

-Tärkein: muista nauttia vauvasta! Joo, väsyttää ja hämmentää ja paniikittaa... mut on se sentään NIIN ihana! :) Ja kasvaa aivan käsittämättömän nopeasti. Omani on sen 5kk, ja ikävöin jo omaa "vauvaani". Tää on jo pikkupoika. Onnea ja jaksamista! <3

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
8/26 | 

on tulossa, mutta riippuu talosta. 1 talo on jo julkisivurempan osalta valmis, meidän talo menee huppuun täksi vuodeksi (syy miksei tässä enää kauaa olla) kun parvekeremontti alkaa ihan kohta ja kolmas taloyhtiön talo hoidetaan sitten käsittääkseni seuraavana vuonna. Eli jos talo sattuu olemaan se mikä on satakunnankadun suuntaisesti, se on ainoa mikä on jo valmis.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Ellu
13/26 | 

Itse tykkään näyttävistä koruista mutta lopputuloksena on kimmeltävä joulukuusi-fiilis ja päädyn hämmentyneenä vaihtamaan kaiken yksinkertaisempaan (tylsiin arkikoruihin) MUTTA miksen itse tajunnut että yksinkertaista päälle ja mahtava koru kaulaan ja menoksi! Aina ei tarvitse odottaa juhlia että saa olla juhlavat korut päällä. Kiitos! :)

Elli
14/26 | 

Törmäsin netissä ilmoitukseen vuokra-asunnosta, joka päätelmieni mukaan on samassa talossa missä sinä asut. Asunto tuntuu houkuttelevalta, mutta on kuitenkin jotenkin epäilyttävän halpa. Haluatko/osaatko sanoa, onkohan taloon kenties tulossa lähiaikoina jotain isoja remontteja (julkisivu/hissi/putki)?

15/26 | 

Halusin ihan näin aiheeseen liittymättä tulla kiittämään sua siitä että "esittelit" mulle aikoinaan roller derbyn blogissasi. Tulin nimittäin just kotiin KRRn seitsemän tuntia kestäneistä fresarikurssin ekoista harkoista ja oli mahtavaa! Pelottaa kyllä se lihaskivun määrä huomenna... :D

Mamma80
16/26 | 

Osta nainen lastevaatteita! Nyt on hyvät aleprossat niissä :) t: ale-ja kirpparihaukka

esmeralda
18/26 | 

hups, ehdottomasti tärkein oli unohtua! (Univaje vie muistin...)
-Kuulonsuojaimet! Ne kuppimalliset, Peltorit tms. Oikeesti, nämä pitäis löytyä jo äitiyspakkauksesta (isälle myös!). Ja ei, ei ole noloa käyttää! Vaimentavat vauvan itkua sopivasti sen verran, että tärykalvot eivät tunnu repeävän, ja säilytät järkesi toimia huomattavasti pidempään. Eivät kuitenkaan peitä itkua, joten ei tarvitse pelätä, että "unohdat" tyynnytellä vauvaa ja yrittää helpottaa sen oloa. Mä vannon, jos näistä kerrottaisi neuvolassa, niin ei tulisi enää yhtään vauvanravistelutapausta. Ihme ja taivaan lahja.

Tiia
19/26 | 

Loppualeista bling... siis toi otsikko on niin huono, että se on aivan loistava :D Naurattaa.

lusene
20/26 | 

Ihana tuo pienempi koru! Näyttää tosiaan hyvältä tuollaisen yksinkertaisen paidan kanssa.
Saako kysyä, mitä huulipunaa sinulla on noissa kuvissa? :>

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015