Olen luovinut läpi loppukesän huonojen hiuspäivien jättimäisen myssyn kera. Näin "surffimyssyn" ohjeen selatessani käsityölehteä ja sen jälkeen katselin koiranpentuilmeellä perheemme käsityömestari Kirsiä kohti, joka sääli neulomistaidotonta ja teki minulle myssyn alta aikayksikön.

Sanonpahan vaan, että eläkkeellä vannon opettelevani neulomaan. Ehkä olen siihen mennessä kasvattanut tarpeeksi kärsivällisyyttä?

Pappaneuletakki on tamperelaisen PURA:n, saatu blogin kautta. 

Jos totta puhutaan niin en ole tarvinnyt syyksi edes huonoa hiuspäivää, minä vain viihdyn hattu päässä. Myssyt, 20s hatut, lierihatut, kaikki käy. Paitsi lippis, näytän uskomattoman typerältä lippiksessä. 

Myssyn ohje löytyy Kauneimmat Käsityöt -lehden numerosta 4/2014. Langat: SMC Sun City 00265 pool blue ja SMC Sun City 00202 egg shell. Tilasin ne Riikka-Piikka -nettikaupasta. 

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 | 

Opettelen itse neulomaan ystäväni avustuksella. Ikää siis 27 vuotta, eli ihan ala-asteiässä ei olla enää. :D Mikäli joku hyvä ope löytyy lähipiiristä, niin suosittelen kokeilemaan! Samalla kun oppii uusia taitoja ja neulomukset edistyy, niin voi mukavasti vaihtaa kuulumisia teekupposen parissa. Olen aloittanut omat harjoitukset tekemällä bambulangasta tiskirättejä- saa nopeasti valmista (mikä alkuun on ehkä tärkeää) ja pelkkien kokeilutilkkujen sijaan saa lappusia, joita voi käyttää. :)

Patu
2/5 | 

Ihana pipo! Justiinsa kunnostauduin pipoissa ja helmineuleissa kun tein minille tupsupipon syksyksi. Voisin ehkä hemmotella itseäni tällaisella lörpällä, tarvetta nimittäin ainakin olisi :D

Sitten vaan metsästämään tota lehteä jostain...

Patu

Hähää, kerrankin onni oli puolellani ja lehti nakotti kirjastossa valmiina lainattavaksi! Ja langatkin on nyt tilattu, jee :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010