Takaisin Tampereella jo, mutta palataan vielä Ilosaaren tunnelmiin kunnon kuvapläjäyksen kera. Meillä oli niin kivaa ja ruokakriisejä lukuunottamatta kaikki meni superhienosti. Luojan kiitos käytiin vaihtamassa rannekkeet ennakkoon, koska kuulemma lauantaina pelkkä rannekkeenvaihtojono oli ollut paikallisen uutisoinnin mukaan 1,5h ja kun siihen päälle vielä alueelle jonotus.. mahtoi olla lievästi kurjaa jos jäi bändejä näkemättä överimegajonojen vuoksi :(

Me ehdittiin siskon kanssa niukin naukin näkemään Stigin keikasta vain loppuosa, jonossa meni meilläkin reilu puoli tuntia. No mutta onneksi nähtiin edes sen verran, olihan herra aika mahtava :D Koko festarien paras keikka oli kuitenkin ehdottomasti Looptroop Rockersilla, jammattiin hiekkarannalla letkeissä tunnelmissa ilta-auringossa ihan fiiliksissä. Hauska kyllä, Looptroop oli tullut paikkaamaan toista bändiä, eli se ei edes kuulunut alkuperäiseen festarikattaukseen!

Mutta tässä niitä kuvia, sekalaisessa järjestyksessä. 
  


Kiitos Joensuu ja Ilosaari, Team Tampere viihtyi mainiosti :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (9)

Agatha
2/9 | 

Ystäväsi Maija voisi kyllä alkaa pitää blogia jos ei hänellä jo sellaista ole, hänellä on tosi kiva tyyli ja tosi kaunis tyttö :)

sinna-riikka
6/9 | 

toi Sakun tatuointi tossa kyynärtaipeen alapuolella on makeee! toi surffilautapoju!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012