Kirjoittelin joskus pari kuukautta sitten Joicon värisuihkeista, joilla on helppo taikoa yhdeksi päiväksi raitoja tukkaan vaikka kaikissa sateenkaaren väreissä. Nyt L'Oreal on tuonut markkinoille oman versionsa, Colorista sarjan 1-Day Colour -värisuihkeen. Sävyjä oli hennoista pastelleista kirkkaampiin shokkiväreihin, ja suihke maksoi 7,90€.

Suihkeessa on täsmälleen sama idea kuin Joicon tuotteessa, eli sillä voi halutessaan suihkia pari sävyraitaa tai värjätä vaikka koko pään. Väriä jää kaikkiin hiusväreihin, eli tätä varten ei tarvitse olla valkaistut hiukset (edit lukijakommentin perusteella: Coloristan suihkeet eivät näy hyvin tummassa tukassa. Joicon suihkeet taas näkyvät). Tummassa tukassa sävykin vain on tietty tummempi. Suihke peseytyy pois yhdessä pesussa. 

Jos haluaisi värjätä koko tukan siniseksi, siihen voi varata ainakin purkillisen. Pitkään tukkaan menee varmasti kaksi purkkia. Minä ehdin käyttää purkkia kahtena päivänä tähän samaan tyylin eli vain raitoina kun se jo loppui. Joico on huomattavasti riittoisampi (9,90€).

Colorista-sarjassa on myös oikeita hiusvärejä, joista lukaisin kaksi täysin päinvastaista kokemusta: harmaat hiukset onnistui / epäonnistui. Suosittelen lukemaan ennen kuin alkaa itse värjäämään hiuksia.

Kommentit (13)

Tiia - Littlebigthings

No siis mähän kritisoin sinne ensinnäkin lähinnä tuota pakkausinformaatiota ja markkinoinnin mielikuvaa. Vastauksessaan he keskittyivät lähinnä siihen, että tarkalleen minkä sävyinen oma värini oli, millä sitä oli käsitelty, milloin, oliko juurikasvua jne ja lopputulemana että tukkani oli ehkä väärän sävyinen, liian vaalea tälle värille(!!) mutta suurin syy epäonnistumiseen oli se, että väriä oli pitänyt laittaa vähintään 3 purkkia päähän. Hahhah!

Mulle olisi riittänyt että olisivat tsekanneet että erä on ok ja toimittaneet kehitysehdotuksen markkinointiin mutta nyt jäi suuhun vitutuksen lisäks vielä kilo paskaa.

Miksi
2/13 | 

No joo, L'Orealia nyt kannattaa yhtään eläimistä välittävän boikotoida joka tapauksessa. Kidutusvapaata kosmetiikkaa on nykyään paljon tarjolla.

Jep

L'Oreal ei testaa enää Euroopan markkinoille, koska se on laitonta. Taistelivat sitä vastaan kyllä kynsin ja hampain, joten mistään eettisestä päätösestä ei todellakaan ole ollut kyse. Kokonaan L'Oreal ei ole luopunut eläinkokeista, esim. Kiinan markkinoille testataan ahkerasti.

Vierailija
3/13 | 

Olen todella skeptinen näiden kanssa. Olen kasvattanut omaa väriäni takaisin nyt muutaman vuoden ja haluaisin välillä piristää hiuksiani (varsinkin näin kesän alla), mutta en halua heittää hukkaan kaikkea tätä työtä. Tällaista olisi kiva kokeilla, mutta pelkään, että väri jääkin, koska minulla on niin paljon huonoja kokemuksia väreistä, joiden pitäisi lähteä parissa pesussa, mutta minun tukkani ei suostu päästämään siitä irti ja olen joutunut turvautumaan hiusten leikkuuseen :(

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Juuri tuohon tilanteeseen suoravärisuihke on hyvä, koska se ihan oikeasti lähtee yhdessä pesussa. Tietysti jos oma hius on hapero ja valkaistu niin sitten voi varmaan olla ihan mahdollista että väri ottaa hanakammin kiinni, mutta ainakin minun valkaistuista raidoista nämä värisuihkeet ovat lähteneet viimeistä hippua myöten ekassa pesussa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Tuossa pastellisinisessä muuten oli erilainen koostumus kuin esimerkiksi Joicossa, se oli sellainen "puuterinen helmiäinen", joten se on varmaan ihan mahdollista että se ei tee tummaan hiukseen vappusuihkemaista väriä. Joico taas on just sellainen vappukirkas. Tähän blondiin tukkaani tuo helmiäisyys toimii ihan älyttömän hyvin, saa hienovaraisemman värin :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010