Maanantain kirppistä varten alkaa olla jo vaatteita aikamoinen määrä valmiina, mutta silti toteutan odotetusti itseäni ja hivutan aina pari vaatetta takaisin käyttöön. Tämä pallohame oli jo menossa poistoon, kunnes sovitin sitä "vielä varmuudeksi" ylleni ja se oli siinä. Takaisin vaaterekille. 

En ihan tajua miksi ylipäätään laitoin tämän pois, koska päivän käytön jälkeen se tuntui niin omalta kuin olla voi. Minun tyyliseni 100%. 

Sorrun tähän samaan omasta kuormasta syömiseen joka kerta. Joka kerta. Mutta halpaa shoppailuahan se sikäli on, ihastua omiin käyttämättä jääneisiin vaatteisiin uudelleen :)

Kommentit (10)

Milwiina
1/10 | 

Hei! Kertoisitko vielä kirppiksen nimen, mihin vaatteitasi viet. Olen katsonut vaatepostauksiasi jo vuosia sillä tyylisi vastaa todella paljon omaani. Olen saanut sinulta myös paljon kivoja ideoita etten jää jumittamaan johonkin juttuun. Kirppispöydästäsi voisi siis löytyä minulle jotain mieluisaa.

Kattis
3/10 | 

Hih, minulle kävi juuri eilen samalla tavalla. Katri Niskasen mekko oli ollut jo iät ajat kirppiskasassa, kunnes eilen tulin järkiini ja sovituksen jälkeen siirsin sen takaisin vaatekaappiini. Toi sun hame on kyllä ihana. Itselläni on ihan erilainen tyyli kuin sinulla, mutta silti olen kamalan ihastunut tyylisi. Se vaan toimii.

Utelen
7/10 | 

Kaunis asu vaikka kesähäihin. Milloin ilmoitat voittajat Mavalan kynsilakat ja risteily asukilpailusta?

Vierailija
9/10 | 

Mitä teet hiuksillesi pesun jälkeen? Tai mitkä ovat ne vaiheet että saat ne noin huolettoman nätisti? Itsellä ehkä himppasen pidemmät hiukset nyt, seuraavan kampaajakäynnin jälkeen varmaan polkka mut hermo menee ku ei tätä pörrökasaa saa mitenkää :P

-SeLma-
10/10 | 

Ihana hame! Onneksi otit sen takaisin käyttöösi, sillä kuten sanoit, niin se on ihan täysin sinun näköisesi. Ja nuo kengät... aivan upeat.

Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011